AKTUELNO

Ovo je morala sa svima da podeli.

Supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković odlučila je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram da podeli nekoliko saveta roditeljima, svih mališana, koji je prate. Kao primer navela je samo mali deo onoga što koristi u vaspitanju svojih naslednika.

Foto: Fonet

Jelena je istakla da uskoro planira svom sinu Stefanu da čita knjigu iz koje je izdvojila pitanja i zaključke. Takođe, Novakova supruga našla je i način kako deca, pa i njen sin, bolje da razumeju zbog čega sve knjige nemaju fotografije.

Foto: Instagram.com/jelenadjokovicndf

Moje beleške na knjizi koju spremam da čitam Stefanu za laku noć. Knjiga se zove "The Whisper" a ovde sam izdvojila pitanja i zaključke na koje bih volela da ga "diskretno" navedem - napisala je Jelena, pa dodala:

Foto: Instagram.com/jelenadjokovicndf

Stefi će sledećeg meseca biti dosta na putu sa nama pa neće ići redovno u školu, pa sam tražila pomoć nekih učiteljica da razumem kako da nastavimo da radimo sa njim... I evo nekih ideja, pa da podelim s vama... Da bolje razume zbog čega neke knjige imaju samo slova, a neke samo slike - dodala je supruga Novaka Đokovića.

Foto: Instagram.com/jelenadjokovicndf

I onda zbog čega učimo slova i sastavljamo reči, pa rečenice, pa priče - napisala je ona za kraj.

Foto: Instagram.com/jelenadjokovicndf

Pošto je poznato da Jelena često na Instagramu deli detalje iz privatnog života, videćemo u narednom periodu i da li će joj poći za rukom ovaj savet koji je preporučila svim roditeljima.

Autor: S. K.

#Jelena Đoković

'