AKTUELNO

Danas se prisetila romanse sa muzičkom zvezdom, pa sve zaintrigirala.

Maja Marinković ima buran ljubavni život, a o detaljima istog spekuliše se uveliko u domaćim medijima, otkad je postala učesnica rijaliti programa ''Zadruga''. Ona se danas prisetila ljubavne romanse sa poznatim pevačem koji, kako je ona i sama priznala, ima još poznatiju ženu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne, još da kažem ime. Nije moj tip. Ovaj je baš moj tip. Ali je bila neka frka, kada smo se dopisivali. I ona i on su poznati, bila je frka. Nije bila kombinacija, bila je veza. Ja sam takva kakva sam, ne mogu da trpim kritike, da mi neko govori gde da idem. Kad sam prekinula vezu sa Stefanom, tad sam se upustila u vezu sa njim. Samo ne mogu da kažem koji je period kad smo bili zajedno, jer biste odmah shvatili - otkrila je Maja danas u rijalitiju ''Zadruga 3'', a svi su odmah počeli da nagađaju o kome se radi.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Maja je ovim izjavama podgrejala priču o aferi sa Stefanom Đurićem Rastom, budući da se još u maju prošle godine pisalo da su njih dvoje bili u šemi, kao i da je on u trenutku kad su bili zajedno još bio u braku sa poznatom pevačicom Anom Nikolić.

Podsetimo, pisalo se da se Rasta Maji oduvek sviđao, bila je njegov fan i tražila je način kako da mu se približi. Kako je bila u modelingu, a čula je da reper snima novi spot, potegla je sve moguće veze da ona bude jedna od manekenki u spotu. Želja joj se ispunila i tada je na sve načine gledala da mu se nametne i osvoji ga.

Autor: M. K.

#Ana Nikolić

#Maja Marinković

#Stefan Đurić Rasta

'