AKTUELNO

Žestoko!

Miljana Kulić nakon žurke koja je bila u utorak veče, otišla je prvo kod Stefana Karića u krevet, a onda i kod bivšeg dečka Lazara Čolića Zole. Gledaoci su večeras pitali Miljanu da li su joj se vratile emocije prema Zoli, što je ona negirala. Kada je Marija čula šta je radila njena ćerka noćas, skočila je, očitala Miljani lekciju, a čak ju je i pljunula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, Milane. Kratko i jasno, nemam takve emocije. Ležala sam prvo kod Karića. On je rekao da je Zola pijan i ja sam se sprdala. To je to. Dosadno mi je bilo - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio sam okrenut prema zidu, osetio sam da me neko mazi po stomaku. Jesam malo popio, ali nisam bio pijan. Nije mi bilo jasno. Pitala me je da li mi prija, da li hoću da ode... Ljubila me je u vrat i u glavu. Ona nije radila ništa. Meni nije bilo prijatno. Ona je otišla i ja vidim nema kutije sa cigaretama, kažem: "Daj mi cigarete", kaže ona: "Nisam uzela". Tu je krenula da se smeje i izvadila celu kutiju - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam znala za ovo. Imam preča posla, za razliku od nje. Njoj su to preča posla od onih koje radim ja. Danas šta je pričala, ja se stidim njenog ovakvog ponašanja. Ovoj kao da je majka Blondi, a ne ja. Kao da ju je ona rodila! Kakve uvrede i poniženja je dobila od njega i sebi dozvoli da radi ovo sinoć. To za mene može da radi samo neko ko je bez grama mozga. Meni je žao što je ovo moje dete. U životu je dobila sve što žele devojke! Pu! Pi*ka ti materina odvratna! I Siniša bi je pljunuo! Sram te bilo! - govorila je Marija, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si jadnica jadna! Ana ti je rekla: "Miljana, plačem kako te ponižava", a ti ovako vraćaš! Pa neko će da se jede za tebe? Ne! Najgora si! Neka te ponižavaju! Da mi se više nisi obratila! Da li ćeš da se miriš sa njim, da li ćeš da se j*beš, mene više ne interesuješ! Ni mene, ni oca, ni Tijanu, ni Anu! Sama si htela! Dosta više za 26 godina! G*vno jedno smrdljivo! Sa celim Nišom sam se svađala zbog nje! Ma, mrš bre! Ceo život daš za ovakvog skota! Ovo mi je hvala za sve što sam radila! Da me neko zove k*rvom, a da ona hoće da bude sa njim! Ološu! - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je dno-dna! Ovo je sramota! - skočio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam znala da će ovako da reaguje, ja ne bih radila. Ona je sada preuveličala u svojoj glavi da ja hoću da budem sa njim! - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Marija je napustila sastanak i izašla ispred Bele kuće gde je pušila cigaretu. Isto je činila i Miljana nakon ovog pitanja, ali u kupatilu. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'