AKTUELNO

Uzbuđenje raste!

Drugi Music Awards Ceremony, koji mnogi nazivaju događajem godine, održaće se 27. januara u beogradskoj “Štark” areni pod nazivom Bioxgn MAC 2020, a gledaoci će direktan prenos moći da prate od 19:30 časova na na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, TV Pink. Ovim povodom gosti Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou" bili su Nevena Božović i Tonči Huljić, koji će nastupati na MAC 2020.

Foto: TV Pink Printscreen

Nevena Božović priznala je da se raduje što će ponovo nastupiti na MAC 2020 i da takav profesionalizam nikad nije videla.

Prošle godine sam dobila nagradu, a ove godine sam takođe nominovana. Zadovoljstvo je i čast biti deo takve manifestacije, takav pristup prema izvođačima imate kao da odete na Evroviziju, ma ovo je i bolje nego tamo - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

S druge strane, Tonči Huljić je otkrio šta će predstaviti na MAC 2020, kao i kako je sve to izgledalo prošle godine.

Vrhunski je bilo, pričalo se o tome i u Hrvatskoj, stvarno kao neki američki program. Ja sam 2000. godine napravio veliki uspeh instrumentalnom muzikom i sad to vraćam sebi. Na MAC-u ću predstaviti kako to izgleda pesma "Dva puta sam umra" ali u potpuno drugačijem smislu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: N. Vujčić

#Amidži Šou

#MAC 2020

#Nevena Božović

#Tonči Huljić

'