AKTUELNO

Drama ne prestaje.

Jutjuber, pevač i producent Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž (Voyage) gostovao je prošle nedelje u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom izjavio da "jutjuberi ne mogu ni na koji način da pariraju muzičarima", te je direktno prozvao sve mlade ljude koji se bave ovom društvenom mrežom.

Usledile su burne reakcije, a Vojaž je bio na meti osuda kako jutjubera, tako i pevača, ali i onih koji su ranije sa njim sarađivali.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, ovom mladom momku podršku je pružio stariji kolega Sloba Radanović, koji je zajedno sa njim gostovao u emisji "Amidži šou", te je sada podelio stori gde mu je uputio reči podrške i osudio sve one koji ga napadaju.

Sad ste se svi okuražili i napadate momka od 18 godina. Da, mislim na Voyage-a. Momak pravi muziku, kulturan je, normalan. Kao takav, bolji je uzor deci od većine ostalih takozvanih "uzora". Možda se jednostavno nije dobro izrazio. Možda je brzopleto odreagovao i rekao šta ne treba, ali to ne menja činjenicu da ste puni mržnje i jedva dočekate da nekoga ispljujete, prozivate i ponižavate, jer ste naravno nezadovoljni svojim životima. Da ste takvi u rešavanju svojih problema, gde bi vam bio kraj. A 90% vas bi voleleo da je na njegovom mestu - napisao je Sloba na svom Instagram storiju.

Foto: Instagram.com/slobaradanovic

Kako će se dalje odvijati drama između jutjubera, muzičara i ostalih mladih ljudi koji su danas uzor mnogima, ostaje da vidimo.

Autor: R.L.

#Sloba Radanović

#Voyage

'