AKTUELNO

Setila se i strica Đoleta.

Pobednica druge sezone rijaliti programa "Zadruga", pevačica Luna Đogani uživo se uključila u emisiju "Premijera - Vikend specijal", a na samom početku rekla je kako je znala i za bolje dane. Luna je istakla da je nedavno njen pas imao operaciju, što ju je veoma pogodilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad bolje! Dobro sam! Iskreno, bilo je boljih dana... Sigurno ste pratili, kuca moja je imala operaciju. To mi je toliko palo teško. Ovih dana uz nju sam, kod kuće sam, ne idem nigde i zbog toga sam najviše bila tužna - rekla je Luna.

Luna i Marko Miljković raskinuli su svoju ljubavnu vezu koju su započeli pred kamerama "Zadruge". Nakon pucanja ljubavi, Marko je obrisao sve fotografije sa Lunom i blokirao je na Instagramu, što nju nije začudilo.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

Pa nije me bilo začudilo. To je donekle i okej, što da ne? Moguće da se opet zaljubio, ja mu želim sve najbolje. Nismo u kontaktu, ne bih pričala puno o tome, previše sam rekla. Želim mu svu sreću ovog sveta, znam i da on meni želi - govorila je pobednica "Zadruge 2".

Njen, takođe, bivši dečko Sloba Radanović koji je bio oženjen u momentu kada su njih dvoje bili u ljubavi, na samom kraju 2019. godine imao je smrtni slučaj u porodici. Naime, Slobi je preminuo otac, a Luna je tada izjavila saučešće svom nekadašnjem momku.

Foto: Pink.rs

Naravno da jesam. Svaki čovek koji je osudio to, bilo je bolesnika koji su me osudili zbog toga. Ja sam čovek pre svega i ne zanima me ko je šta kome rekao. Ja sam njegovog oca poznavala, bila sam u toj kući... Nismo se nakon toga čuli. On mi je napisao: "Hvala ti puno" i toliko - pričala je Đoganijeva o Slobi.

Sanja Stanković odlučila je da ostavi svoju devojku Jovanu Tomić Matoru, zbog čega Matora neprestano plače. U njihov odnos često je bila umešana i Luna Đogani koja uživo u programu TV Pink nije želela preterano da komentariše celu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink/M. Popović

Ja njima želim svu sreću i ne dozvoljavam da ja budem kriva - kratko je komentarisala Luna, Matoru i Sanju.

Šuškalo se i da je njena majka Anabela Atijas, nakon razvoda od sada već bivšeg supruga Andreja, pronašla novu ljubav i da je zaljubljena. Đoganijeva je rekla kako to nije tačno, ali da bi najviše volela kada bi njena majka našla dečka.

Ja bih volela da jeste, ali nije... Molim Boga da bude. Ništa se ne dešava. Andrej i ona su u dobrim odnosima, zbog svoje ćerkice, ali imam veliku želju da mi se mama zaljubi. Imam neki osećaj da će to da se desi u skorije vreme - dodala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je Luna Đogani bila učesnica prve i druge sezone "Zadruge", u treći serijal je ušao i njen otac Gagi Đogani koji trenutno boravi na velelepnom imanju u Šimanovcima. Đoganijeva je u "Premijera - Vikend specijalu" istakla da je ponosna na tatu.

Ponosna sam na Gagija! Zamolila sam Davida da ga čuva - govorila je Đoganijeva.

Nedavno su se oglasili Đole i Vesna Đogani, koji su izjavili da nisu u dobrim odnosima sa Anabelom, a govoreći o porodičnim problemima ovaj bračni par istakao je da su njihova deca u kontaktu.

Foto: Pink.rs

Ja nisam u kontaktu, ni sa njom, ni sa njim, ali... Toliko! Nemam šta da pričam - rekla je Luna Đogani za kraj.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'