AKTUELNO

Uživa u ljubavi!

Glumica Jelena Gavrilović, koju publika može gledati u istorijskom TV spektaklu "Crveni mesec" svakog radnog dana od 21 čas na programu TV Pink, ovog nedeljnog popodneva uključila se uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Jeleni je u subotu 18. januara bio rođendan zbog čega je od ekipe najgledanije emisije o poznatima dobila veliki buket cveća. Glumica je rekla da je sebi poželela zdravlje, ali i puno posla, a onda se dotakla i uloge u seriji "Crveni mesec".

Meni je bilo zadovoljstvo i čast što sam dobila priliku da igram u seriji "Crveni mesec", zato što zaista retko kada dobijemo priliku da igramo u istorijskom spektaklu. Ogromna je podela, glumica rade non-stop, mi radimo kao ogromna fabrika filma - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

27. januara biće održan drugi MAC festival, koji će gledaoci imati priliku uživo da prate na programu TV Pink. Na MAC festivalu biće i Jelena Gavrilović koja je nominovana za najbolju obradu sa Dejanom Cukićem.

MAC festival koji je pomerio granice svih domaćih festivala. Ovo je drugi, ja sam prvi posetila. Ja sam nominovana za najbolju obradu zajedno sa Dejanom Cukićem i šokirana sam zbog toga. Biću tamo, pratiću sve i uživaću, a uživaće i gledaoci sigurno - govori Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Glumica je nedavno na društvenoj mreži Instagram objavila i fotografiju sa svojim dečkom Dariom. Njih dvoje tada su uživali na Kopaoniku, a u emisiji "Premijera - Vikend specijal" Jelena je izjavila da ne želi da krije svoju sreću.

Ljubav je kako treba! Što da krijem kada sam srećna? Stvarno sam srećna i ispunjena - kratko je rekla Jelena Gavrilović.

Autor: S. K.

#Jelena Gavrilović

'