AKTUELNO

Sinu je dala ime po svom ocu.

Glumica Milica Milša udala se u avgustu 1999. godine za scenaristu Žarka Jokanovića. Poznata dramska umetnica retko kada je u javnosti pričala o svom privatnom životu, međutim sada je donela drugu odluku.

Foto: Pink.rs/D. Cakić

Milica je novinarima rekla da ju je suprug Žarko osvojio svojim šarmom, ali i humorom. Ono što je zanimljivo jeste da su se njih dvoje družili samo mesec dana, posle čega su stali na ludi kamen.

Mesec dana, koliko smo se družili, Žarko je bio pravi vitez. Osvajao me je pameću, šarmom, duhovitošću, inteligencijom. U svakom trenutku se trudio da pokaže koliko me voli i koliko mu značim. Nije prošlo mnogo vremena, a ja sam uhvatila sebe kako razmišljam o njemu. Bilo mi je jasno da sam na dobrom putu da se zaljubim. Pristala sam da se udam za njega, a da se nismo ni poljubili - rekla je Milica.

Foto: Instagram.com

Kada je bila studentkinja, Milica je ostala u drugom stanju, pa je tako sa 23 godine rodila sina koji je dobio ime po njenom ocu - Antonije. Pre nego što je zatrudnela, Milicu je ostavio partner, zbog čega je svom sinu bila i otac i majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca - rekla je Milica 2017. godine.

Autor: S. K.

#Milica Milša

'