AKTUELNO

Šokantno priznanje!

Predstavnici sedme sile podigli su Edisa Fetića, kako bi proverili priče o poznanstvu sa pevačicom Katarinom Živković. Naime, Zorica Marković je tvrdila da su njih dvoje imali aferu, tokom njenog nastupa u Novom Pazaru.

Fetić priznaje poznanstvo sa pevačicom, pa dok je odgovarao, gutao je knedle, znojio se, a njegovo zamuckivanje iznenadilo je njegovu devojku Draganu Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa sad, u principu, ja imam taj problem, možda je glupo što to pričam... Bije me taj glas da uvek ja tu nešto muljam, ali upoznali smo se na rođendanu zajedničkog prijatelja. Morate pitati te što pričaju to šta smo imali. Ja nemam šta da slažem. Niti smo bili zajedno... Od mene nisu sigurno krenule priče, niti sam ja nekome rekao da ja imam nešto sa njom. VIdeli smo se nekoliko puta, bio sam na njenom nastupu i Dragana to zna. Mediji su tu bili, bio sam sat vremena i onda sam otišao. Čak smo se videli i jednom sa njenim menadžerom, sa kojim sam planirao saradnju. Generalno poruke koje se pišu, e... Često te poruke nisu kompletne, nego se te poruke izbrišu, pa izgledaju strašno - pričao je zadrugar.
Da li je to poznanstvo bilo kada si već imao nešto sa Draganom? - upitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, ali to je slučajnost. Sedeli smo Dragana, moja druga dva i ja, i onda je Kaća prošla, i pozdravili smo se. U tom momentu je Dragana otišla do toaleta, a Kaća je prolazila i onda smo se pozdravili. I onda je drugar preneo Dragani da sam se ja pozdravio sa njom kada ona nije bila tu, a to je bilo slučajno. Meni je Kaća rekla da ima čoveka tog kog voli - odgovorio je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'