AKTUELNO

Na programu Televizije Pink očekuje vas uzbudljiva emisija Sanje Marinković.

Svakog ponedeljka najintrigantnije poznate žene vodiće vas kroz noćni program TV Pink.

U emisiji ''Pepeljuge", koju je osmislila popularna voditeljka Sanja Marinković, i ovog ponedeljka jedna od poznatih dama ugostiće poznate ličnosti sa domaće javne scene sa kojima će razgovarati o najlepšim noćima u životu, kao i o osećaju od kojeg pati većina devojaka danas.

Foto: Pixabay/Pink.rs

Dok teku razgovori u studiju i uključenja gledalaca, novinari reporteri će se u rubrici "Gde si pošla, gde si došla" uključivati iz domova poznatih. Naše javne ličnosti mogu tako da očekuju da im oko ponoći zazvoni ekipa TV Pink i da ih reporter iznenadi i prekine dok prostiru veš, kuvaju ručak za sutra ili sa prijateljima uživaju u vinu i hrani. Reporteri će i u rubrici "Dok noću vozim, ulice prolazim..." biti suvozači u noćnoj vožnji Beogradom mnogim poznatim damama i proveriti koju muziku slušaju u kolima, gde najviše i sa kim vole da provode noć, ko im nedostaje dok noću voze praznim ulicama i slušaju balade.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovog ponedeljka, u ulozi voditeljke naći će se popularna pevačica Goca Tržan, a o čemu će razgovarati sa svojim gostima, saznaćete ako ostanete uz emisiju "Pepeljuge", koja se emituje na Televiziji Pink svakog ponedeljka pre ponoći.

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

#Pepeljuge

#Sanja Marinković

#emisija

'