AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu serije koja je oduševila sve generacije!

Nova, 15. epizoda serije “Preživeti Beograd” je na programu TV Pink večeras 21 čas. Život u Beogradu doneće nove izazove našim junacima koji pokušavaju da nađu svoje mesto pod suncem velegrada.

Uobičajeno jutro u Studenjaku prekida nesvakidašnja gužva i galama. Ispred zgrade, okupljeni studenti prisustvuju hapšenju Dalibora Kokanovića. Kao posledica Gorunovog poslovnog poduhvata i angažovanja u studentskoj organizaciji, Koki završava u pritvoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Koki je uveren da je njegova studentska revolucija pravi razlog zašto je tu. Samoća i tišina zatvorske ćelije pomoći će mu da sabere misli. Za to vreme Jablan pokušava da nagovori strica Goruna da prizna policiji da je on pravi krivac koji treba da leži u ćeliji umesto Kokija. 

Striko, znaš li ti da su uhapsili Kokija? – pitao je Jablan.
Znam sine, a j*biga, to je posao – rekao je ravnodušno Gorun.
E pa vidi striko, da ideš tamo I da kažeš da si sve ti za*rao! – rekao je Jablan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jablan možda neće uspeti, ali ima ko hoće! I sama pojava strine Živane uteraće Gorunu strah u kosti.

Stamena je u Beogradu. Nakon što je saznala ono što je celo selo znalo, da je Miladin u vezi sa komšinicom Brankom gastarbajterkom, pobegla je kod Ružice da smiri nerve i razmisli o svemu. Boravak u gradu pomoći će joj da shvati koji su joj životni prioriteti, ali i da upozna Ružicu u novom svetlu i novom okruženju i ta nova Ružica joj se uopšte neće dopasti.

Foto: TV Pink Printscreen

Stevan se opet pojavljuje u Neveninom životu. Pokušava da joj se približi i shvati zašto ga uporno odbija od sebe. Ipak, Nevena ostaje imuna na njegove pokušaje. Njen fokus je na drugoj strani i što se više komplikuje njen odnos sa asistentom Sinišom, to se Nevena dublje upliće u emocije, iako to ne želi da prizna ni njemu ni sebi. 

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi je okupiran svojom bivšom, Danijelom – možda ne toliko njenim povratkom, koliko idejom da bi njen sin mogao biti – njegov. Pokušaće na sve načine da sazna ko je zaista otac dečaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuju vas novi zapleti i neočekivane situacije, zato ne propustite novu epizodu serije “Preživeti Beograd” večeras od 21 čas na TV Pink.

Autor: M.Đ.

#preživeti beograd

'