AKTUELNO

Zadrugari se ne smiruju.

Pre nego što je Lepi Mića izneo svoje mišljenje i odabrao najumišljeniju osobu u Beloj kući, osvrnuo se na sukob između bračnog para Dragojević i Zorica Marković, koje je osudio.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa argumentima se priča završava, ispadate jako smešni - rekao je Mića.
Ti si "Mića Argument" - ironično je uzvratila Zorica.
Vaša priča je bolesna. Sve što ste sada pričali je bolesno - poručio je pevač, a zatim krenuo da iznosi mišljenje i bira najumišljeniju osobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Umišljenost je bolesna osobina u karakteru. Ja sam imao prijatelja koji je umišljao svašta. Bez žute banke je vozio avion, davao golove na derbijima, proputovao svet. Postoji umišljenost iz kompleksa, a postoji umišljenost i kada želiš da promeniš lični opis, pa uradiš jagodice, noge, usne, stave ti p*šu. Onda misliš da si jako zgodan, a ti si lutka. A kod nas, umišljenost je najinteresantnija. Umislimo se da je protiv nas produkcija, da smo bitni... Dalila je poseban vid ljudskog roda, misli da su svi protiv nje. Žena zvana "Teorija zavere". Umislila je da joj se prodaju stvari, da je unapred poznat pobednik. Osobe iz podruma - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila i Dejan su se odmah pobunili, pa krenuli da prave scenu. Dalila je sve vreme stajala pored Miće i uzvraćala mu, dok je Dejan obletao oko pevača, a zatim krenuo da meditira na crnom stolu. Dalila je čak pomenula Mićinu ženu i njegovu imovinu, rekavši pevaču da je on "udavača", a ne Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Imamo umišljenog Brendona, imamo umišljenu Staniju, imamo umišljenog Santanu, ali najumišljenija osoba u "Zadruzi" je moj prijatelj gospodin Čolak. Ali ne, moj favorit je ipak tužilac Marija Kulić - rekao je Mića.
Najlakše je na Mariju - uzvratila je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Dalila Dragojević

#Dejan Dragojević

#Lepi Mića

'