AKTUELNO

Bolje da me mrze - dodala je pevačica.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš važe za najskladniji bračni par na našoj javnoj sceni, a pevačica je sada prvi put otkrila šta bi uradila kada bi svog supruga zatekla u prevari.

Foto: Pink.rs

U današnjem izdanju emisije "Magazin In" Sanja Marinković je pored Zorice i Kemiša ugostila i Ivanu Dudić, Marijanu Mićić, Milomira Marića i Dragana Markovića Palmu, a Palma je nakratko preuzeo voditeljsku palicu, pa je pitao Sanjine goste nešto.

Veliki broj muškaraca se pita šta bi njihova supruga rekla kada bi ga videla u krevetu sa nekom drugom - upitao je Palma, a zatim dodao: "Zorica je legenda i porodična i umetnik, pametna. Dok je bila na ''Farmi'' ja sam gledao, kad se ona pojavi, ja pojačam TV. Imaš od nje šta pametno da čuješ. Jednom ju je nako naljutio, plakala je, bilo mi je teško, ta baraba... Miroljube, da slaviš što imaš ovakvu suprugu".

Foto: TV Pink Printscreen

On zna vrlo dobro, ja kad bih njega i zatekla, sigurno ga ne bih ostavila. Ali bih posle nekog vremena našla nekog dasu s kim bih prošetala u javnosti i nabila bih mu rogove i onda bi oni rekli: "Vidi je ona ostavila onakvog dasu". Bolje da me mrze i da kažu: "Ona babetina ostavila Kemiša zbog nekog mladog", nego da kažu: "Jadna ona, sirota, i treba da je ostavi, matora brate". On to zna, ali iskreno rečeno posle mene trava ne raste - rekla je Zorica.

Autor: R.L.

#Magazin In

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Zorica Brunclik

'