AKTUELNO

Kamere su sve zabeležile.

Dalila Dragojević je tokom večerašnjih nominacija došla u ozbiljan sukob sa Lepim Mićom, a tom prilikom je istakla da nikada nije ogovarala svoju rijaliti prijateljicu Natašu Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Dalila je očigledno zaboravila da se svi razgovori zadrugara snimaju 24 časa dnevno, pa je tako zabeležen i trenutak kada je Dragojevićka imala niz loših reči da uputi na Natašin račun.

Ona je Radanovu ogovarala u sobi za rehabilitaciju, a tom prilikom su sa njom bili Ivana Šopić, Marko Janjušević Janjuš, Lazar Čolić Zola i Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče je nap*šim, u onoj atmosferi, svi čekamo goste, kad je to bilo preksinoć, ona ode i prenese Mirku Gavriću da je Mensur rekao da mu ide na živce što ide i peva ceo dan. Ja joj kažem: "Nemoj da prenosiš, da zavađaš ljude". Tako je prenela i Tomoviću da Mensur grli Minu. Tako je meni došla i prenela mi ko me ogovara. Ja joj kažem: "Ako si mi drugarica i ako vidiš da sam nervozna, ne možeš mi prenositi takve stvari". Sad sam izašla po cigare, ona mrtva pijana sa Mimom pleše, traži od Filipa da pije pivo. Ja joj kažem: "Imala si s*ks u pabu, sram te bilo, je l' si zbog toga došla ovde, da se j*beš sa nekim ko ti nije niko". Ako je Mirka htela da uvali, ako je htela i Vladimira, tako će i mene. Ja sam za prijatelje davala sve i svi su mi posle zabili nož u leđa - pričala je tom prilikom Dalila.

Detaljnije o svemu pogledajte u narednom snimku.

Autor: R.L.

#Dalila Dragojević

#Nataša Radan

'