AKTUELNO

Još ne mogu da prihvate da je nema.

Domaća glumačka scena večeras je ostala bez Nede Arnerić, koja je preminul u 67. godini u svom stanu  u Dubljanskoj ulici broj 11 na Vračaru, a pronašao ju je njen brat Predrag.

Foto: Fonet

Brojne kolege glumci opraštaju se od Nede, a pojedine poruke Nedinih prijatelja slomile su i najtrvđa srca.

Šokirana sam. Moram da se priberem - rekla je kratko Ceca Bojković.
Zajedno smo studirale glumu i kasnije istoriju umetnosti. Neda je bila jedna nežna i plemenita žena, a nikom nikad zlo nije napravila. Uspomene na nju su mi naša druženja i odlasci na kesten pire na pauzama između predavanja. Otišlo je jedno divno biće koje nije umelo da pliva samo u ovom moru zla. Mnogo mi je žao - navela je Jelena Tinska.
Strašno.... Grozno se osećam... - rekao je Bogdan Diklić.

Glumica Ljiljana Blagojević oprostila se od Nede na društvenoj mreži Tviter, gde joj je posvetila emotivnu poruku.

Zbogom draga Nedo. Neka ti Bog da rajsko naselje. Valjda je za dobre to zagarantovano - napisala je Ljiljana.

Foto: Instagram.com/ljiljana_blagojevic

Ana Franić takođe je poslala emotivnu poruku svojoj prvoj "mami" na filmu, a u komentarima je osvanuo i uplakani smajli Slobode Mićalović.

Moja prva "mama", prva ljubav i podrska. Volim te. Lepo spavaj - napisala je Ana.

Neda je u najlepšem sećanju ostala i Radošu Bajiću koji je priznao da se nadao da se glumica oporavila posle brojnih padova u životu.

Neda Arnerić je bila izuzetna glumica i velika dama srpskog i jugoslovenskog filma. Nikada nismo zajedno igrali na filmu, ali smo divno sarađivali u filmu čiji sam autor i reditelj. Neda je igrala glavnu ulogu sa takođe nedavno počivim velikim glumcem Markom Nikolićem. Svi mi u produkciji smo večeras veoma tužni, jer smo verovali da se Neda posle mnogih pehova, smrti supruga i zdravstvenih tegoba oporavila i počela novi život - rekao je Bajić.

Foto: TVPink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Neda Arnerić

'