AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Voditelj i novinar Milan Milošević pristigao je na velelepno imanje kako bi sa takmičarima treće sezone "Zadruge" odgledao video-snimke koji su obeležili sedmicu za nama.

Na prvom snimku Tara Simov je komentarisala odnos Davida i Dejana Dragojevića sa Anom Korać, a Miljana Kulić je osetila potrebu da prokomentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan i David su se pomirili i svi mediji su prenosili da su se dvojica braće pomirila, a onda se sve menja u "Zadruzi 3". David nije ništa pogrešio, Dejan je poprimio sve Daliline negativne osobine. Dejan je prećutao mnoge reči, čime je opravdavao Daliline stavove. Dalila je javno prozvala Davida i Anu, a David je u mnogo navrata prelazio preko mnogih stvari koji su Dalila i Dejan izgovorali, ni jednu jedinu krivicu ne mogu da nađem u Davidu. Dalila je ta koja ne želi da se Dejan i David pomire. Ne kažem da je Biljana Dragojević idealna, ona se izgubila u rijalitiju, ali je neoprostivo da jedan sin ne želi majku da vidi. Dalila ga je skroz odvojila od majke - objasnila je Miljana Kulić.
Miljana je u prošloj sezoni rekla da sam ja njoj na Instagramu pisao da je David gej, a onda nam se javila pred ulazak u "Zadrugu 3" i rekla da je lagala. Miljanin cilj je da u svakom trenutku negativno komentariše Dalilu i to je to - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara iako je mlađa od mene, zrelija je i pametnija u nekim stvarima od mene. Pitala me je zbog čega se ponašam tako, kao da sam nekom nešto loše uradila, kada nisam. Rekla sam samo da ne razumem Dalilin stav i bockanje sa strane. Ja nisam nikada rekla ništa loše o njoj, a Tara mi je rekla da se ne osećam ja krivom - objasnila je Koraćeva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Marija Kulić

'