AKTUELNO

Prisetio se svih detalja.

U božićnoj emisiji "Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić najavio je da će publika prvi put ekskluzivno imati priliku da vidi snimke na kojima se vidi kako izgleda kada Ivica Dačić predstavlja našu zemlju u svetu i kako ljudi na dalekim destinacijama pevaju našu himnu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom Ivica Dačić prisetio se sastanka sa predsednikom Somalije u predsedničkoj palati u Mogadišu kad je ispred rezidencije eksplodirao automobil.

Ja njih ubeđujem da povuku priznanje Kosova i ja dok sam to objašnjavao, desi se neka eksplozija. Oni svi poskakaše. Ja sedim. Meni glupa situacija, ja nastavim da pričam dalje. Ovaj ovako gleda i kaže: "Svaka Vam čast, da su neki sa Zapada, odmah bi poskakali ispod stola". Bilo je 13 mrtvih, to je bilo ispred kompleksa predsednika. Prošli smo tu pola sata ranije. Policajac koji je bio sa mnom procenio je i kaže: "To je 200 metara udaljeno" - rekao je Ivica, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde sad to, nego kad smo se vraćali za Beograd, pokvari se avion u letu, onda smo morali da prinudno sletimo u Atinu. Kada smo sletali onda je tehničar morao trčećim korakom da ode do repa aviona, da baci bateriju, da slučajno ne eksplodira i ne povredi nas. Onda su došli mehaničari, popravili i vratio se u taj avion. Zamenili su baterije. Pošto sam ja umoran i stalno spavam u avionu, moram da kažem da nisam bio svestan toga - prisetio se Dačić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Kuvekalović

#Ivica Dačić

'