AKTUELNO

Njegovo zdravsteno stanje se naglo pogoršalo.

Džej Ramadanovski ovih dana preživljava ozbiljnu životnu dramu. Popularnom pevaču prošle nedelje je pozlilo, nakon čega je hitno iz Beograda prebačen u Beč na specijalizovanu kliniku za kardiovaskularne bolesti gde mu je hitno zakazana operacija srčanih zalizaka.

U prethodnih nekoliko meseci Džej oseća zamor prilikom minimalnog hoda, posebno kada se penje uz stepenice, ali i tokom dužeg stajanja. Drugim rečima, bilo kakve aktivnosti koje su mu do nedavno bile normalne, sada ga umaraju! Međutim, Džej, kao i obično, nije ništa od toga shvatao ozbiljno! Čak ni ubrzan rad srca nije mu bio dovoljan alarm da se obrati lekarima - rekao je izvor blizak Džeju.

Kako tvrdi izvo, Džej nije ozbiljno shvatao svoje zdravstveno stanje, a njegova porodica je veoma zabrinuta.

Foto: YouTube screenshot

Međutim, pre par nedelja toliko mu je pozlilo da je delovalo kao da će umreti! Sva sreća, pa su sa njim bile dve prijateljice koje su ga hitno odvezle u bolnicu! Iz čista mira počeo je da se guši, i to dok je ležao i odmarao se! Suvi kašalj ga je umalo udavio, bilo je jezivo… One su pozvale jednog od Džejovih najboljih prijatelja, inače muža naše veoma poznate glumice - otkrio je izvor i dodao da je Džej odmah prebačen na privatnu kliniku u Beogradu.

Nakon ukazane hitne pomoći Džeju bilo bolje, međutim, ali su mu lekari skrenuli pažnju da mora ozbiljno da se leči.

Autor: Pink.rs

#Bolest

#Džej Ramadanovski

#pevač

'