AKTUELNO

Voditeljka nacionalnog dnevnika nam je otkrila šta najviše voli sa posne trpeze.

Nina Radulović, voditeljka Nacionalnog dnevnika i pravo osveženje televizije Pink, u ranim jutarnjim satima poželela je dobro jutro svim gledaocima ružičaste televizije uz pozdrav - Srećno Badnje jutro, a potom i svim vernicima uputila najlepše čestitke.

Danas pravoslavni vernici slave Badnji dan i dočekuju u miru najradosnijih hrišćanski praznik Božić, a voditeljka je imala posebne želje za sve.

Foto: Pink.rs/D. Božović

Mi smo to uradili već u pet sati jutros. Poželeli smo našim gledaocima mir, spokoj, što kažu svi veliki vernici, ali i patrijarh Irinej, podsticanje bratoljublja, ljubavi, sloge u ovim danima kada je to neophodno da održimo jedinstvo naroda, ali i da bi se porodica kao osnovna ćelija društva opstala. Pre svega zdravlje, apsoluno zadovoljstvo, mir i spokoj u duši, a onda i u kući i čitavom okruženju - započela je Nina ovim rečima i poželela svim vernicima Srećan Badnji dan.

Voditeljka nam je otkrila da kako to ona i njena porodica proslavljaju ovaj praznik i priznala nam da njeni roditelji uživaju spremajući posnu trpezu.

Moja porodica i ja ćemo se danas okupiti, imaćemo badnji ručak, pa onda i neku vrstu večere, jer je obično taj ručak obilan, bez obzira na to što je danas posna trpeza, ona je veoma interesantna. Moji otac i majka spremaju, kuvaju, čini mi se, takmiče se u tome, tako da će to za njih danas biti rezervisano. Okupljamo se oko jelke, večeras ćemo zapaliti badnjak. To je tradicionalno što se dešava u našoj kući. I tako dočekujemo Božić, odmaramo i posvećujemo to vreme porodičnim vrednostima. Badnji dan i Božić su praznici koji su posvećeni porodičnom okupljanju, ali i Pink je naša druga kuća. Ovde provodimo Badnje jutro, u proširenom smo sastavu, ali s obzirom na to koliko sam dugo ovde i koliko volim ovu kuću nije ni čudo što sam baš ovde ovo jutro - kaže Nina.

Foto: Pink.rs/D. Božović

Iako se na današnjoj trpezi mogu naći raznorazne đakonije, evo šta Nina najviše voli da sprema.

Ima jedna salata sa morskim plodovima, koja je poprilično jednostavna, zatim prebranac. To su jela koja retko jedem preko godine, tako da se uželim toga, tako da sa zadovoljstvom toga dana uživam u tim ukusima - rekla je Nina Radulović voditeljka nacionalnog dnevnika u intervjuu za Pink.rs

Foto: Pink.rs/D. Božović

Autor: D.B.

#Nina Radulović

'