AKTUELNO

Navodno su u vezi već tri meseca.

Mlada pevačica Milica Todorović nedavno je doživela emotivni krah kada je raskinula višegodišnju vezu sa Milošem Paunovićem. Međutim, pevačica je sada pronašla novu ljubav, i kako se spekuliše, u vezi je sa glumcem Petrom Stugarom.

Foto: Pink.rs

Iako oni tvrde da je njihov odnos isključivo prijateljski, izvori tvrde da su ipak započeli emotivnu vezu.

Milica se opekla kada je veza sa Milošem Paunovićem u pitanju, jer su je mediji tada non-stop provlačili zbog njegove situacije, tj. zbog toga što je ostavio ženu zbog Milice, te se plašila da će njena nova veza sa Petrom trpeti veliki pritisak, ako izađe u javnost - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

Foto: Instagram.com

Ipak, oni su toliko zaljubljeni da to nije normalno. Vidi se iz aviona da se obožavaju, tako da je Milica sredinom oktobra imala trenutak nepažnje, kada je objavila zajedničku fotografiju na Instagramu sa Petrom. Fotografija je odmah osvanula na svim portalima, ali s obzirom na to da se na osnovu fotografije ništa ne zaključuje, svi su shvatili da je u pitanju druženje. Tada je shvatila da će njihovo druženje izazvati veliku medijsku pažnju, te su nastavili da se kriju - navodi izvor.

Navodi se još i da su Milica i Petar u vezi već tri meseca, te da će sigurno uskoro obelodaniti svoju romansu.

Autor: Pink.rs

#Milica Todorović

#Petar Strugar

'