AKTUELNO

Olivera je otvorila dušu i pričala o veoma teškim godinama u životu.

Supruga Đorđa Balaševića, Olivera prilikom gostovanja u jednoj emisiji pričala je i o tome šta su sve ona i njena porodica preživeli devedesetih godina.

Njena porodica je tada bila pod pritiskom vladajućeg režima.

Foto: Printscreen Youtube

- Žena je ta koja brani tvrđavu. Iz našeg iskustva, mogu da svedočim o 90-im godinama, koje su nam donele značajne krajnosti i neugodnosti - rekla je Olivera i objasnila da je tadašnji režim progonio njenog supruga, zbog čega je partila cela porodica.

Ona je sa ćerkom Bebom odlazila u policiju da izgladi stvari, pa je ispričala i jednu anegdotu.

- Beba i ja smo odlazile zajedno u SUP, jer je ona bila mlađa i na mig je znala da reaguje. Rekla bih joj: "kada taj čika u SUP-u pita gde je tata, ti počni da plačeš". S druge strane, Lola bi ispričala da sam joj ja to rekla - ispričala je supruga Đorđa Balaševića.

Foto: Printscreen Youtube

Ipak, neprijatnosti je bilo mnogo više.

- Jednom se desilo da su kundacima lupali na prozor. U pola tri u noć ja sam otvorila i pitala zašto lupaju kundakom kada imamo zvono, a oni su mi odgovorili da "nisu sigurni da ćemo čuti zvono ako spavamo" - ispričala je Olivera i dodala da im je na to odgovorila "Ne, nego zato što ste sigurni da će se neko uplašiti, a u ovom trenutku to su dve devojčice koje spavaju".

Autor: Pink.rs

#Olivera Balašević

#pevač

#Đorđe Balašević

'