AKTUELNO

Izgleda da je slava udarila o glavu.

Danas je u centru ''Sava'' održana konferencija za medije na kojoj su prisustvovali članovi žirija 45. Festa u Beogradu,  ua u toj ulozi našla se i glumica Branka Katić, koja je svojim ponašanjem šokirala novinarske ekipe.

Glumica nije želela mnogo da priča, već je kratko rekla da je oduševljena izborom filmova koji su se našli na ovogodišnjem Festu.

Foto: Pink.rs

- Onog trenutka kada počnem da obraćam pažnju na glumu i režiju, onda me priča filma ne drži dovoljno. Mi smo imali divnu priliku da pogledamo jedan interesantan izbor filmova u kojima je bilo pregršt fantastičnih ženskih uloga kojima sam baš inpresionirana - istakla je ona.

Pred kraj konferencije, na pitanje da li bi želela da prokomentariše svoju saradnju sa Džonijem Depom, Branka je kratko odgovorila:"Ovde smo zbog Festa", a onda dodatno šokirala okupljene novinare.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Nakon što se konferencija za medije završila, glumica je sišla sa bine, a za njom su krenuli i predstavnici sedme sile, koji su sa njom želeli da razgovaraju o daljim profesionalnim planovima. Međutim, Branka nije želela da razgovara.

Foto: Pink.rs

Kada ju je novinarka ljubazno upitala kada će predstavnici redakcija moći da dobiju izjavu od nje, glumica ih je šokirala drskim i neočekivanim odgovorom.

- Možda nikad - kratko je rekla Branka, nakon čega je ušla u lift i ostavila novinske ekipe  u šoku.

Autor: B. R.

#Branka Katić

'