AKTUELNO

Očekivala je da vidi i roditelje, ali to se nije desilo.

Ivana Krunić oduševila se kada je videla svoju najbolju drugaricu Ivanu koja joj je poručila da joj u Novoj godini želi još mnogo hitova, da zna znog čega je došla u "Zadrugu", da je voli i da je ponosna na nju. Ivani se obratio i kum, ali i koleginica pevačica Tea Tairović.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju čestitke ovu zadrugarku pozdravio je još jedan prijatelj. Ivana je tokom izlaganja rekla da je očekivala i da vidi svoje roditelje, što se nije desilo. U čestitki niko nije spomenuo Baneta Čolaka, što mu nije prijalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakako ja imam svoje trenutke kada se pogubim i zaboravim svoj cilj. Mnogo mi je drago što sam videla ove ljude. Očekivala sam da vidim moje, ali znam da oni ne vole da se slikaju. Ovo su ljudi koji su meni dragi i znače mi - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, očekivao sam da me spomene. Smatram da je bar neko trebao od njenih... Svaki taj gest od porodice znači. Moja mama nikad nije htela da se pojavi, pa je došla u emisiju u ''Zadruzi 1'' da podrži svog sina. Ovo potenciranje "Znaš što si došla i znaš svoj cilj" meni je to glupo - rekao je Čolak.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'