AKTUELNO

Portal Pink.rs ulazi u petu godinu postojanja sa velikim uspehom.

Gosti današnjeg izdanja emisije "Premijera - Vikend specijal" kod Ognjena Nestorovića i Tijane Price bili su voditeljka jutarnjeg programa "Svitanje" i "Novo jutro" na televiziji Pink Dajana Paunović i direktor i glavni i odgovorni urednik portala Pink.rs Nemanja Pajić koji su rekapitulirali godinu za nama.

Foto: TV Pink Printscreen

Direktor i glavni i odgovorni urednik portala Pink.rs Nemanja Pajić istakao je uspehe koje je naš portal, koji ove nedelje proslavlja četvrti rođendan, doživeo ove godine.

Mi na Pinku smo jedna vesela i razigrana ekipa, govorim o celoj televiziji, a portal Pink.rs proslavlja četvrti rođendan, ulazimo u petu godinu sa novim izgledom, novim fotografijama, tekstovima, naši urednici i novinari su uvek na licu mesta sa svim ekskluzivama. Ja kao neko ko se nalazim na čelu portala mogu da kažem da sam veoma zadovoljan i da ćemo u sledećoj godini biti još bolji - istakao je Nemanja Pajić, koji se osvrnuo i na to šta je sve obeležilo ovu godinu kada su mediji u pitanju:
''Zadruga 3'' je zaista doživela vrhunac otkako postoji rijaliti, a naši čitaoci, a govorim i o drugim portalima, da je Zadruga najpretraživaniji domen. Ali tu je i zabava. Pazite, 21 poznata beba je rođena ove godine, a meni je drago da su ljudi počeli da reaguju na lepe vesti, bilo je mnogo svadbi. Bilo je, nažalost, i tužnih vesti, Šaban Šaulić nas je napustio, to je jedna tragična smrt, to je bilo strašno za sve, kao i smrt čuvenog repera Grua.

Foto: Pink.rs

Nemanja Pajić nije mogao, a da se ne osvrne na događaj koji je poslednjih dana potresao Srbiju, ali i istakao koliko je važna borba protiv nasilja.

Ono što svakako moram da kažem je da smo zaista počeli da radimo na borbi protiv nasilja, i ja sam uvek, svim silama, se trudio da pomognem u tome. Ova priča koja nas potresa već danima, nadam se da će se dobro završiti, a siguran sam da će sledeća godina doneti još veće rezultate - zaključio je Nemanja u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.

Autor: N. Vujčić

#Nemanja Pajić

#Premijera Vikend Specijal

'