AKTUELNO

Borila sam se jako dugo da shvatim da treba da budem ono što jesam - priznala je pevačica, pa poručila našim čitaocima nešto što će im zasigurno značiti u Novoj godini!

Pevačica Milena Ćeranić neretko priča o svom privatnom životu, iako su je povezivali sa mnogim estradnim ličnostima, a pojedine detalje iz svoje privatnosti vešto pokušava da prikrije od očiju javnosti.

Iako je na TV ekranima uvek pozitivna, srećna i nasmejana, Milena je u novogodišnjem intervjuu priznala da ponekad nije sve onako kao što izgleda. Mlada brineta je samo za naš portal Pink.rs ispričala kakve je izdaje doživela u ovoj godini, kako podnosi samoću, ali i zbog čega joj najviše nedostaje prisustvo njenog oca koji je često odsutan.

Da li si kao mala gledala novogodišnje programe?

Foto: Pink.rs

Ja sam uglavnom svoje slobodno vreme provodila napolju, slabo se gledala televizija. Mi smo imali nekoliko nekih kanala, i to je to. Bila sam sa svojim društvom i ekipom.

Da li praktikuješ tradiciju nošenja seksi veša u ponoć?

Ne, zato što uvek biram da nosim nešto što mi se ne ocrtava.

Šta priželjkuješ u Novoj godini?

Foto: Pink.rs/K. Ristić

Želja mi je da se jednog dana ostvarim kao majka, ali mislim da moram još neke stvari da završim u privatno, ne u smislu karijere.

Koliko si puta udarila glavom o zid i koje su to greške koje praviš konstantno?

Udaram glavom o zid svakog dana! Greške su odnosi sa ljudima i kada dozvolim da me neko iznervira. Emotivna sam, zato i radim neke stvari.

Zbog čega te ljudi najčešće razočaravaju?

Izdali su me mnogi, pretežno su to bile drugarice. Ne znam iz kog razloga, ja sam sa svima uvek otvorena. Osim sa otvorenim objektivnom, tada sam zatvorena. To su neki postupci koji dokazuju da ni u kom pogledu nisu prijateljski nastrojeni prema vama. Ako smo prijatelji funkcionišemo i kada je dobro i kada je loše-

Foto: Printscreen Instagram/ ceranicmilena

U kom trenutku si osetila samoću?

Mnogo puta. Mislila sam da je to velika mana do određenog momenta. Moj otac plovi okeanskim brodovima više od 35 godina i nekako sam navikla da ga ne viđam. Tada nije bilo skajpa, pa sam čekala po nekoliko dana da on pozove. Navikla sam živim bez nekog koga volim najviše na svetu. Shvatila sam da mi je to prednost, ja mogu bez svakoga. Meni nikad nije dosadno, kome je lepo sa mnom može da bude tu. Naučena sam da mogu sama sa sobom.

U skladu sa svojim iskustvom, šta bi poručila čitaocima našeg portala?

Borila sam se jako dugo da shvatim ono da budem ono što jesam. Zato poručujem svima da uživaju u svojoj sreći i da misle o tome šta njih čini srećnim, a ne šta bi drugi voleli.

Autor: K.Ristić

#Milena Ćeranić

'