AKTUELNO

Kod Goce Božinovske slavlje počinje još početkom decembra.

Pevačica Goca Božinovska 2019. godinu pamtiće po veoma turbulentnim dešavanjima. Njoj je u ovoj godini izgoreo automobil, a u novogodišnjem razgovoru pevačica za portal Pink.rs sumirala je proteklih 12 meseci.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Meni je svaka godina takva, turbulentna. Ja ne izlazim iz turbulencije. Ja ću 2019. godinu pamtiti i po lepim i po ružnim stvarima. Dešavale su mi se baš ružne stvari, ali materijalno se uvek nadoknadi. Uglavnom je bila vatra, vatra, vatra... Ove godine sam imala baš probleme, a što se to dešavalo Bog sveti zna - rekla nam je Goca.

Goca Božinovska, u nastavku razgovora, rekla nam je i da je u 2019. godini morala na kupi novi auto, ali i da se na to navikla.

Foto: Privatna Arhiva

Ne možeš ništa da rešiš osim što sam kupila novi auto. Tako da, posle već druga dva auta kada ti izgore, čovek se navikne - dodaje pevačica.

Za 2020. godinu popularna pevačica kaže da ima mnogo želja, ali i ističe da se u proteklom periodu mnogo ulenjila. Ono što je čini srećnom jesu trenuci opuštanja, kao i druženje sa prijateljima.

Imam jako puno želja, ali sam mnogo neodgovorna prema sebi. Mnogo sam se nešto ulenjila i ništa mi se ne radi. Mnogo mi se lepo ovako živi i uživa. Jako puno putujem, družim se sa svojim prijateljima i radim sve ono što sam propustila ovih godina. Osetila sam potrebu, to je jače od mene, da nadoknadim sve to - izjavila je Božinovska za Pink.rs.

Foto: Privatna Arhiva

Pevačica za najbrži portal u Srbiji otkriva i da će uskoro putovati na Tajland, međutim Goca priznaje i da još uvek nije sigurna kada će se to dogoditi pošto bi volela da Božić proslavi u toplini porodičnog doma u Surčinu, zajedno sa svojim najbližima.

Ja idem na Tajland... Sad razmišljam da li ću ići posle Božića, jer ako bih otišla ranije, to bi bio prvi Božić da nisam kod kuće. Tako da, najverovatnije ću Božić proslaviti, pa ću ići na Tajland oko 12. ili 13. januara - priča nam Goca.

Foto: Privatna Arhiva

Božinovska nam je rekla i da obožava praznike, a priznala nam je i da slavlje u njenom domu počinje već u decembru.

Prelepo izgledaju praznici, prelepo... Ja to volim, stvarno. Kod mene je kuća već danima okićena. Slavlje počne već početkom decembra. Posebno se slavi za Božić, sve po protokolu - govori Goca Božinovska.

Autor: S.Kuvekalović

#Goca Božinovska

'