AKTUELNO

Ne propustite još jedno izdanje vaše omiljene emisije o poznatima!

Poslednje izdanje “Premijera – Vikend specijala” u ovoj godini, u nedelju 29. decembra od 14 časova, donosi priče o poznatima iz potpuno drugačijeg ugla.

Ove nedelje, ekipa emisije “Premijera – Vikend specijal” putovala je u Berlin i za vas rešila sve nedoumice – videćete kakve običaje vrednuju, koliko novca troše I ko sve na slavljima zabavlja naše ljude u dijaspori!

Poznato je da naši ljudi u dijaspori ne štede kada su u pitanju njihove privatne proslave, a definitivno bez konkurencije jesu Romi u Nemačkoj, koji na svoja gala slavlja troše prava bogatstva! Tako je bilo i na jednom krštenju ove nedelje, na kojem je prisustvovala naša novinarka i reporterka “Premijere” Ksenija Davidović – na gala feštu porodice Radosavljević u Nemačkoj, koji su krstili četvoro dece, utrošenoje neverovatnih 70.000 evra, a da domaćini nisu štedeli govori i činjenica da su za veselje angažovali, između ostalih, popularne pevače Radišu Trajkovića Đanija, Janu Todorović i Uroša Živovića, koje su evrima kitili na svakih pet minuta!

Foto: Pink.rs

Inače, za ovakva veselja se u proseku izdvoji od 40.000 do 70.000 evra, a muzičari nekada dobiju bakšiš od preko 30.000 evra, koji kasnije ravnomerno dele. O tome se šuškalo i ranije, međutim sada je prvi put jedna televizijska ekipa bila na mestu događaja. O Radosavljevićima, njihovom slavlju i svim pikantnim detaljima s proslave vredne 70.000 evra svedoči naša novinarka Ksenija Davidović.

Odmah se videlo da su dosta uložili u dekoraciju sale– svuda su bili ogromni baloni s imenima dece, svaki sto je bio posebno dekorisan, a naravno svima je privukao pažnju i nezaobilazni slatki sto, gde je bilo pregršt najrazličitijih đakonija… Od hrane nema šta nije bilo – od pečenog vola do čak morskih plodova! Kako su mi domaćini rekli, oni su upriličili veselje za najuži krug ljudi, a ukupno je bilo čak oko 400 zvanica! Nije se štedelo ni na izvođačima – pevalo je čak šestoro pevača koje su sve vreme kitilievrima… Čini mi se da je u jednom trenuku Đani u rukama imao više od 15.000 evra, koje su mu dali za samo jednu pesmu – kaže Ksenija i dodaje da će gledaoci Pinka ovu nesvakidašnju reportažu u celosti moći da pogledaju već u nedelju, u novom izdanju emisije “Premijera – Vikend specijal”!

Foto: Pink.rs

Kamera “Premijera – Vikend specijala” uhvatila je poznate u najrazličitijim situacijama a rekapitulaciju svih dešavanja videćete već u nedelju u 14 časova. Pored toga, očekuju vas I izveštaji sa koncerata iz naše prestonice.

Jedan segment ovonedeljnog “Premijera – Vikend specijala” biće posvećen i najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, “Zadruga”. Na samom kraju godine, sumiraćemo najvažnije događaje koji su obeležili “Zadrugu” do sada i prisetićemo se svih situacija u kojima se se našli zadrugari.

Očekuje vas još mogo toga, zato ne propustite “Premijera – Vikend specijal” u nedelju 29. decembra od 14 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Premijera Vikend Specijal

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

'