AKTUELNO

Neće da ćuti.

Za Acu Lukasa su novogodišnji praznici samo još jedan od razloga da obraduje svoju ćerku Viktoriju. Za emisiju "Premijera" folker kaže da izuzetaka neće biti, što znači da devojčicu očekuju mnogobrojni pokloni.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove godine je imala želju da bude puno paketića - rekao je Lukas.

Prijateljstvo sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović krunisano je sa dva dueta, poznato je da ne propušta nijedno porodično slavlje kod Ražnatovića, pa je tako na Dedinju za Nikoljdan bio i Aca Lukas.

Foto: Pink.rs

Bilo mi je lepo. Pevali smo svi. Lepo smo se proveli. Boga mi, ostali smo do kasno - priča Aca.

Već nekoliko dana na društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj popularni folker ispred sebe ima metalni poslužavnik, na kom je beli prah. Pevač se obratio javnosti rečima da je fotka nastala iz zabave i da je ispred njega šećer u prahu.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam da neću nikome da se pravdam, pogotovu za nešto što ne vidim zašto bih se pravdao. Ja sam znao da se slika - pričao je Aca Lukas u emisiji "Premijera".

Komentar na celu ovo situaciju imao je i pevač Željko Šašić sa kojim je Aca Lukas već godinama u lošim odnosima. Šašić navodi da Acina priča nije istinita. Podsetimo, Željko Šašić bio je prvi suprug Sonje Vuksanović, kojeg je ostavila zbog Ace Lukasa. Od tada Aca i Željko nisu u dobrim odnosima.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Sreća njegova da se oko mene stalno nešto dešava interesantno, pa da ga stalno neko nešto pita. Ako se mene ne bi ništa dešavalo, njega niko ništa ne bi ni pitao. Očigledno je on postao moj biograf i pratilac dešavanja u mom životu - rekao je Lukas.

Autor: S.K.

#Željko Šašić

'