AKTUELNO

Tvrdi da nije imala nijednu estetsku operaciju.

Pevačica Jasna Milenković Jami žarila je i palila devedesetih godina, a sada proživljava drugu mladost, a tvrdi da se nikada nije operisala, dok je s druge strane mnogi napadaju da je preterala sa botoksom. Međutim, ona tvrdi da nije imala nikakvu estetsku operaciju.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

- Protiv mene se vodi ozbiljna kampanja. Kad uđete na internet, vidite katastrofu koja nije realna. Nikakvu operaciju nisam radila. Dovedite plastičnog hirurga da me pregleda, ali u nekoj TV emisiji - poručila je Jami i dodala:

- Što ne pišete o fenomenu koji je jako ružan, a to je kad devojke sa 17, 18 godina rade to, danas su napunile 22, 23 i one već imaju slike nekad i sad? To što ja vodim računa o sebi i što ne želim da prirodno starim, to je moj izbor. Nisam stavljala botoks, ne volim ga, samo hijaluron - tvrdi pevačica koja će uskoro zakoračiti u šestu deceniju, a za kraj poručuje:

Foto: TV Pink Printscreen

- Nemam ja problem s tim, ali hajde da krenemo od one koja je najviše to radila. Kad ona bude pričala, pričaću i ja - poručila je Jami, a na koga je tačno mislila zna samo ona.

Autor: Pink.rs

#Jasna Milenković Jami

'