AKTUELNO

Porodica je stala uz njega.

Ekipa emisije "Paparaco lov" bila je za petama ove nedelje pevačici Anabeli Atijas. Ona je izašla iz svog stana, te je usput pokupila svoje ćerke Ninu, Blankicu i Lunu, pa su se njih četiri uputile u Zemun.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela se parkirala ispred jedne klinike za odvikavanje, a tek tada je postalo jasno da su došli u posetu njenom bivšem suprugu Andreju Atijasu.

Foto: TV Pink Printscreen

Andrej se srdačno izgrlio sa ćerkom, ali i sa Ninom i Lunom, a onda su svi zajedno napustili kliniku. Međutim, Atijas je primetio kameru "Paparaco lova", a onda je odlučio da priđe i objasni o čemu se radi i zašto je u klinici za odvikavanje od alkohola.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše me motivisala porodica. Svojevoljno sam to uradio, ja sam hteo već dugo, razmišljao sam dugo o tome, da ne odem korak dalje. U ovom težem statusu sam možda zadnjih sedam godina. Glupo je reći kad si počeo da piješ, ko se još toga seća, ali je postalo ozbiljnje pre nekih sedam godina. Teško je priznati ko je alkoholičar ko nije. U današnjem društvu, u Srbiji alkohol je prisutan. Krene se korak po korak i onda te dovuče do neke propasti, ustvari ti ni sam ne primetiš da si u tome. Srbija je država koja je jedna od jačih u svetu po konzumentima alkohola. Jako je bitno na klinici za odvikavanje da imaju totalno drugačije metode lečenja od onih standardnih metoda. Oni su mi predložili da bi trebalo da imam podršku, nekog ko će da me podržava, ja sam naravno odlučio da to bude moja porodica koju sam ja osnovao, a ne moji roditelji ili neko drugi. Stvarno su bili tu sa mnom, kad god nešto zatreba, oni su tu, nije me stid da pred svima kažem gde sam i šta sam - rekao je Andrej, a onda objasnio da se ljubav između njega i Anabele nije ugasila iako su na svoj brak stavili tačku nedavno:

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo rešili da taj papir stavimo na sto i da potpišemo i da ga gurnemo u ladicu koju nikad više nećemo otvarati. Za mene ljubav nešto drugo predstavlja, ne papir - naveo je Atijas, a onda se strasno zagrlio sa svojom bivšom ženom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Luna Đogani

'