AKTUELNO

Svako izneo svoju stranu priče.

U medijima je pre nekoliko dana kao bomba odjeknula vest o raskidu Lune Đogani i Marka Miljkovića, a Pink.rs prvi je pisao o emotivnom krahu popularnog rijaliti para koji je obeležio drugu sezonu ''Zadruge''.

Luna i Marko govorili su o ljubavnom brodolomu pred kamerama emisije ''Premijera'', a dok su se oko većine detalja usaglasili, ipak oko jedne stvari nije bilo tako.

Foto: Pink.rs

- Bukvalno se odjednom desilo, u roku od dva dana - rekla je Luna o raskidu, dok je Marko imao potpuno drugačiji odgovor na isto pitanje.

- Pa... Dešavalo se to... - rekao je Miljković koji je i sinoć tokom emisije ''Amidži šou'' otkrio da je već neko vreme njihova veza bila u krizi zbog učestalih svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

- Čim smo se mi odvojili, odvojili su se i oni. Jedna grupa napada mene, druga grupa vređa njega - rekla je Luna o napadima fanova koji su ovih dana sve učestaliji.

- Stiže mi milion poruka, tako da razumem ja to sve, ali ti ljudi ne vide baš realnost - kaže Marko.

Bivši par osvrnuo se i na spekulacije da je do raskida došlo zbog novca i nedostatka ljubavi.

- Nismo raskinuli ni zbog nedostatka para, ni zbog nedostatka ljubavi. U našoj vezi novac nikad nije bio presudan , niti je bio bitan, pogotovu s moje strane - rekla je Đoganijeva.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Svakakve gluposti se pišu... I da smo raskinuli zbog novca i svašta nešto, ali ništa od toga nije istina - rekao je Miljković o ovoj temi, a za kraj oni su otkrili da li postoji nada da će se pomiriti.

- Mnogo puta je bio kraj i mnogo puta smo se mirili, ali sam uvek osećala da ćemo biti opet zajedno, ali ovaj put ne osećam ništa - istakla je pobednica ''Zadruge 2''.

- Probali smo na sve moguće načine, probali smo i da se žrtvujemo i da se pokajemo i da se izvinimo i da oprostimo i da uradimo 300 stvari, sve smo probali, ali čini mi se da nema izlaza - rekao je Marko.

U nastavku pogledajte kako je ovaj dvougao izgledao u današnjem izdanju emisije ''Premijera'':

Autor: M.K.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'