AKTUELNO

Sve je ostavila bez daha svojim izgledom.

Već tradicionalno najbolja zabava u novogodišnjoj noći milionski auditoriju očekuje na programu TV Pink. Tim povodom nedavno je počelo snimanje novogodišnjeg programa najgledanije televizije u ovom delu Evrope u Pinkovim filmskim studijima u Šimanovcima.

Popularni pevači i pevačice okupili su se u Šimanovcima kako bi priredili gledaocima spektakularnu noć, a šta se dešavalo iz kulisa snimanja Pinkovog novogodišnjeg programa, donosi vam portal Pink.rs.

Pevačica i nekadašnja učesnica rijalitija ''Farma'' Dušica Grabović svojim stajlingom izazvala je veliku pažnju svih prisutnih. Dušica je na sebi imala kratku crvenu odevnu kombinaciju, koja je u velikoj meri otkrila njene noge, ali i grudi preko kojih je imala sjaj.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Njoj su iza kamere društvo pravili momci iz Amadesu benda, ali i pevači Era Ojdanić i Miki Mećava. I dok je opušteno razgovarala sa kolegama iz Amadeus benda, sa Erom i Mikijem je bila prisnija.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Naši paparaci su tako zabeležili situaciju u kojoj Era nije mogao da skine pogled sa njenih grudi, a u jednom momentu ju je i uhvatio oko struka. Zatim je pevačica dobila kompliment od svog kolege da savršeno izgleda.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Takođe, Miki Mećava je bio oduševljen njenim stajlingom, dok su se Dušici dopale Mikijeve naočare. Pevačica je zato uhvaćena i kako Mećavi namešta naočare, a njemu to nije smetalo.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Autor: S.Kuvekalović

#Amadeus Bend

#Dušica Grabović

#Milan Obradović – Miki Mećava

'