AKTUELNO

Ovaj doček će proslaviti u Beloj kući.

Praznična euforija se već oseća u vazduhu, a i vaši omiljeni zadrugari se uveliko pripremaju za doček Nove 2020. godine, pa planiraju novogodišnje toalete i priželjkuju susrete sa najmilijima.

Prošlu Novu godinu zadrugarke su dočekale potpuno drugačije, a mi vam donosimo kako su one tada izgledale i sa kim su slavile.

Tara Simov

View this post on Instagram

👸🏻

A post shared by Tara Simov (@_tarasimov) on

Tara je za prošlogodišnji doček odabrala veoma elegantu kombinaciju, crni sako, pantalone i poluduboke čizme, a tada sigurno nije mogla ni da nasluti da će 2020. dočekivati u Beloj kući, u zagrljaju Mateje Matijevića.

Iva Grgurić

View this post on Instagram

With love from us in 2019! 🎉❤️🥰

A post shared by Iva Grgurić (@iva_grguric) on

Iva je u 2019. godinu ušla sa svojim dečkom Marinkom, kog je često spominjala u "Zadruzi 3". Oni su, ako je suditi po ovoj fotografiji, tada bili srećni i zaljubljeni, ali se posle samo nekoliko meseci situacija potpuno promenila.

Dragana Mitar

Dragana je prošlu Novu godinu dočekala u "Zaduzi", ali je zato za doček 2018. godine uživala u noćnom provodu. Dragana se veoma promenila od tog perioda do danas, ali izazovan izgled i atraktivnost je definitivno zadržala.

Ivana Šopić

Ivana važi za jednu od najatraktivnijih zadrugarki, a tako je bilo i u spoljnom svetu. Za doček 2019. godine Šopićeva je imala malo drugačiju frizuru, a njene fotografije su odisale seksepilom.

Miona Jovanović

Mlada pevačica je u 2019. godinu ušla u potpuno crnoj kombinaciji. Ogroman, kožni pojas oko njenog struka, kratka haljina i duboke čizme su bile njen izbor, pa svi s nestrpljenjem čekaju Mioninu novogodišnju kombinaciju za ovaj doček.

Milica Kemez

Milica važi za jednu od najlepših zadrugarki u trećoj sezoni, a taj epitet svakako mogu da opravdaju i njene fotografije sa prošlogodišnjeg dočeka. Ona je za doček 2019. godine ponela elegantnu zlatnu haljinu, sa dubokim dekolteom, pa su njeni Instagram pratioci bili oduševljeni.

Foto: Instagram.com/milicakemezofficial

Autor: R.L.

#Zadruga

'