AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu serije koja je oduševila sve generacije!

Deseta epizoda serije “Preživeti Beograd” je na programu TV Pink ove subote od 21 čas, a devojke će se suočiti sa novim izazovima u velikom gradu.

Nakon dedinog poziva, Ružica hitno odlazi u Zabojnicu jer joj je majka u veoma lošem stanju. Tamo zatiče Stamenu u krevetu, bezvoljnu i depresivnu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma ništa ništa, biće dobro – govori joj otac Miladin.
Jel saznala za Branku gastarbajterku? – pita Ružica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zabrinuta za nju, Ružica u razgovoru sa deda Blagojem saznaje šta je razlog svemu i da celo selo priča o vezi njenog oca sa Brankom gastarbajterkom. Da stvar bude gora, Ružica shvata da to nije prvi put da je Miladin napravio dete drugoj ženi.

Ti sad meni pričaš da vi sve to znate i pravite se ludi! O čemu se radi – govori Ružica dedi.
To što je Miladin uradio sad, to njemu nije prvi put – odgovara joj deda Blagoje.

Foto: TV Pink Printscreen

Po povratku u Beograd, Ružicu čeka prijatno iznenađenje. Žanko je dočekuje na autobuskoj stanici. Izgleda da posle neprijatnog razgovora prethodnog dana ipak nije odustao od želje da započne vezu sa njom. Međutim, Žanko nije jedini koji bi da se približi Ružici. Bez najave, na vratima njenog novog stana pojavljuje se Vita sa buketom cveća u rukama.

Taj momak, ti ćeš za njega uvek biti dođošica iz Zabojnice, uvek! On će da te šutne, eto – upozorava Vita Ružicu, nakon čega biva izbačen iz njenog stana.

Foto: TV Pink Printscreen

U studentskom domu Koki planira revoluciju, kao što mu je Gorun predložio. U tome mu pomažu Marina i Ljudmila. Posle demonstracija koje su organizovali u restoranu Plato, vest o nezadovoljnim studentima i njihovim protestima poprima ozbiljne razmere. Ideja o revoluciji je zaživela!

Foto: TV Pink Printscreen

Sad kada je dobio finansijera u Jablanovom stricu Gorunu, Koki odlučuje da organizuje veliku žurku na poznatom beogradskom splavu. Biće interesantno kad se svi naši junaci okupe na jednom mestu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će Ružica nakon razgovora sa Vitom početi da sumnja u Žanka, šta će joj doneti saznanje da ima polubrata i da li će Kokijeva revolucija, uz pomoć strica Goruna, biti uspešna, saznaćete u desetoj epizodi serije „Preživeti Beograd“ u subotu 14. decembra od 21 čas na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#preživeti beograd

#serija

'