AKTUELNO

Zadrugari ne miruju.

Raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Ivane Šopić napravila je pravu pometnju danas, a pravi haos nastao je za vreme emisije "Pretres nedelje", koju vodi voditelj Milan Milošević. Mnogi zadrugari su se posvađali sa Šopićevom, a došao je red da svoje mišljenje iznese i Vladimir Tomović.

Ovo je isti tužni skup od jutros, samo što su se neki sredili. Isti miševi. Ako Ivana treba da dokazuje svoju hrabrost posle tri meseca, propalo se - krenuo je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da dokazuje na Mimi i Mioni? Da li je Vladimir snažan muškarac? Neka se on snalazi, ko će njima da pomogne? - zamerila je Marija Kulić, kojoj je dobacivao Marko Đedović, pa su se opet posvađali, a onda je Tomović nastavio sa svojim izlaganjem:
Pokazala je Ivana u više navrata da ima hrabrost. Njena elokvencija i vokabular su nadjačali svakoga ovde, novinari joj čestitali kako se izborila sa "starijim igračima" - pričao je Tomović, a onda je nastala svađa sa Miljanom i Marijom Kulić:

Foto: TV Pink Printscreen

Južna pruga vas se stidi - poručio je Vladimir Kulićkama.
Niko te u Petrovcu ne zna - uzvratila je Marija.
Zola, nikada ti neću oprostiti ako oprostiš ovom čudu (pokazao na Miljanu). Šopićeva, svaka čast - rekao je Tomović, a onda je ustala Miljana:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mnogo više očekivala od Ivane. Prvo mi je bilo smešno što su sedeli pored nje Stefan i Janjuš. Pokazala je sama ono što je rekla da nema, dostojanstvo. Očekivala sam da neće ići linijom manjeg otpora. Morala je da se šlihta Vladimiru, Lepom Mići, čoveku sa kojim provodi najviše vremena, to je jedno divno prijateljstvo, obostrano, Janjušu - pričala je Miljana.
Da li je to prijateljstvo sa beneficijama? - dobacila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Šopićka me još nije poljubila. Gospođo Marija, ja sam vam zet. Rekla mi je da bi volela da bude sa mnom - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Ivana Šopić

#Marija Kulić

#Marko Janjušević Janjuš

#Miljana Kulić

#Vladimir Tomović

'