AKTUELNO

Nasmejali sve do suza!

Poslednji nastup u prvoj rundi "Paklene Zadrugovizije" imali su Marko Janjušević Janjuš i Ivana Šopić, a mnogima je bila zanimljiva razlika u visini između ovih stanovnika Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje pevali su numeru "Kiša je padala" veliki hit Tome Zdrakovića, pevača kog Janjuš obožava, a čak ima i istetoviran lik ovog umetnika na svom telu. Nakon nastupa, Janjuš i Ivana su dobili gromoglasan aplauz od publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš, tvoja reakcija kada si čuo od Saške pesmu je hit! Što se tiče ovog nastupa... Top - rekao je Vuk Mob koji se sve vreme semjao i gušio u suzama od smeha.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše, bio si i ostao si kraj! Taj klip sa pesmom "Dolče vita", kad god se smorim, ja ga pogledam. Svaka čast! Ti da stojiš i da ćutiš, ti si meni smešan. Ivana, super. Slatka si. Sviđa mi se jako kod tebe što imaš stav. Super ste bili, zanimljivi... Janjuše, ti sve znaš - govorila je Luna, a Janjuš joj je poručio: Hvala, digni me na tron!

Foto: TV Pink Printscreen

Nadežda, znaš li koliko mi nedostaješ? Je l' muško ili žesnko? - upitao je Janjuš, Nadeždu.
Muško, ljubi ga majka! Vidi, pošto je sin čuo kako pevaš, nadam se da neću imati prevremeni porođaj. Glasovne sposobnosti su ti, vidi, brate... Objasnio si! Ne, ne, super je bilo. Sve je bilo top. Nadam se da je nešto ostalo - govorila je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemaš pojma da pevaš! Da toliko ne znaš da budeš u ritmu... To toliko tebi stoji, da to ne može niko, osim Janjuša da uradi - govorila je Slavica Ćukteraš.

Autor: S.K.

#Zadruga

'