AKTUELNO

Nije joj bilo lako da donese ovu odluku.

Pevačica Edita Aradinović našla se na listi osumnjičenih za napad na prostorije producentske kuće njenih bivših saradnika Filipa Miletića i Miloša Roganovića, na čiji studio je bačena bomba. Ona je čak i saslušana u policiji zbog ovog slučaja, a sad je pred premijernim kamerama rekla šta ima posle svega.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja bih to stvarno prepustila organima koji su za to zaduženi. Ne bih se uopšte oglašavala dok se nešto konkretnije ne bude desilo, pa ja budem imala šta da kažem - kaže pevačica i dodaje da sada trpi posledice zbog napuštanja grupe ''Ministarke''.

- Meni uopšte nije palo lako ni kad sam izlazila, sama moja odluka je bila teška, tako da znala sam da će to sa sobom nositi posledici. Ovo su posledice, vezuju me za nešto sa čim ja nemam apsolutno veze, a ja sada da idem od kamere do kamere i da govorim da to nisam ja uradila, imam druga posla - rekla je Edita.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica zbog napuštanja grupe pre vremena i kršenja ugovora treba da isplati bivšim saradnicima 60.000 evra, a ona je sada otkrila da li će isplatiti svoj dug.

- Ja ću to ispoštovati, tu nema govora - rekla je Edita u emisiji ''Premijera''.

O čemu je Aradinovićeva još pričala, saznajte u video-snimku u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Edita Aradinović

#Premijera

'