AKTUELNO

Iznenadila je sve ovim potezom.

Nakon 24 časa pevačica Edita Aradinović može da se pohvali velikim uspehom novog singla "Soba", koji već broji preko milion pregleda na Jutjubu. Uz to pevačica je istetovirala naziv i svoje druge nove pesme i tako najavila nova iznenađenja za svoje fanove.

- Mnogo sam uzbuđena što je "Soba" za samo 24 ušla u trending u celom regionu, ali ne zaustavljam se ovde, spremam još mnoga iznenađenja za svoje fanove - poručila je Edita koja će za doček Nove godine nastupati u Beogradu.

- Znam da mnogo mojih kolega peva upravo u Beogradu, ali se ne plašim konkurencije, jer verujem da svako ima svoju publiku - kaže ona.

Uz to, Edita se kratko osvrnula i na natpise u novinama u proteklom periodu i odnos sa bivšim saradnicima Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem.

- Potpisala sam ugovor sa njima u aprilu mesecu i uredno plaćam ono što im dugujem zbog raskida saradnje. Tako da, što se mene tiče, nema nikakvih problema između nas. Za sve ostalo nemam komentar i čekam da sudski organi izađu sa podacima, pa ću tada i ja moći da kažem svoju stranu priče - objasnila je pevačica i navela da je i sama bila iznenađena što je upletena u priču o napadima na Filipov i Milošev studio.

View this post on Instagram

@ninarajakatelier

A post shared by editta (@editaaradinovic) on

Edita je za potrebe spota nove pesme postala plavuša, ali je taj izgled zadržala, pa je na pitanje da li se plavuše bolje zabavljaju dala zanimljiv odgovor.

- Evo ja se nadam, možda ujedno i nađem nekom zgodnog dečka zbog plave kose - našalila se zgodna pevačica.

Autor: Pink.rs

#Edita Aradinović

'