AKTUELNO

Roditelji su bili šokirani, Koraćeva se plašila da obavesti majku!

Rijaliti par Ana Korać i David Dragojević pre nekoliko meseci verili su se u Turskoj, te smo odlučili da iz prve ruke saznamo sve detalje njihove posebne noći.

Njihovu ljubav ozvaničili su tokom boravka na velelepnom imanju, a nakon izlaska iz ,,Zadruge 2", tvrde da im ,,ruže cvetaju" u ljubavi. Odmah na početku Koraćeva nam je ispričala o pehu sa prstenom koji je imala, kao i koliko joj je trebalo da izgovori ,,da" svom izabraniku.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Prsten mi je najlepši poklon. Pokrenuo je lavinu komentara, ja sam sitna devojčica i bio mi je veliki prsten, pa je morao da se pravi novi, a sada je taman. Sekund mi je trebalo da mu odgovorim - započela je Ana.

Potom nam je David ispričao kako se odlučio baš za taj trenutak da iznenadi Anu i klekne pred njom.

Ja sam želeo to, ali sam čekao pravi trenutak, znam kako je u ,,Zadruzi" pričala da bi volela da se to desi na moru, pa sam ja gledao to tako i bude. Nju su pozvali u Tursku, kako bi bila promo lice jedne klinike, a tamo su slabo pričali engleski, čovek je meni dao smernice i pomogao mi je oko tih stvari. Imali smo peh pre nego što smo trebali da odemo tamo - ispričao je David, a potom se ubacila i Ana.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

On je meni rekao da idemo na večeru i rekao mi da se obučem lepo, da izaberem neku haljinu, ali ja sam bila zaboravila štikle u studiju i onda nisam ni htela da idem. Čak smo se i posvađali u kolima - izjavila je zadrugarka, te ju je David dopunio.
To je bila havarija, digla mi je pritisak, kad smo ulazili, svirala je jedna devojka violinu za nas, sto, kristali, ja sam se dogovorio sa kapetanom i dečkom koji radi na brodu, da kad izađemo napolje, da nas slika, pa je krenula pesma od Kaće Živković ,,Ljubav" - dodaje Dragojević.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Za kraj druženja ljubavni par ispričao nam je i utiske roditelja. Dok je Anina majka Ljiljana Korać bila šokirana činjenicom da joj je ćerka verena, sa druge strane, Davidovi roditelji Biljana i Goran Dragojević bili su presrećni zbog buduće snajke.

Ja nisam smela majci da pošaljem, kad sam poslala, napisala sam joj :,,Vidi što je lep klip", a ona ne odgovara deset minuta, pa me je pitala šta to treba da znači i posle nas je zvala i baš je bila srećna - ispričala nam je Koraćeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teskta pogledajte ceo intervju sa Anom i Davidom o njihovoj veridbi.

Autor: O. Bogdanović / S. Kuvekalović

#Ana Korać

#David Dragojević

#Zadruga

'