AKTUELNO

Pevač se prisetio i noći kada je sa suprugom osetio zemljotres u cik zore u Crnoj Gori.

Kroz karijeru koja traje nekoliko decenija pevač Željko Samardžić svojoj publici podario je mnogobrojne hitove, a u njegovim numerama emocija nikada nije nedostajalo. Željko je za emisiju "Premijera" rekao da je prekretnica u njegovoj karijeri bila pesma "Sipajte mi još jedan viski".

Foto: TV Pink Printscreen

To je period kada sam se ja ozbiljnije pojavio na sceni. Negde je to ljude zaintrigiralo: "Ko je onaj sedi čovek koji eto tako prijatno zvuči za uvo". Mislim da su to godine kada mi se život promenio. Zapravo je ta pesma bila prva u nizu tih lepih pesama koje sam za sve ovo vreme snimio. Ja mogu da obećam sada mnogo novih pesama. Mislim da sam ja brod koji je polako krenuo u neku mirnu luku i da je napokon možda došlo vreme da ja uživam u tim svojim muzičkim plodovima. Bavim se ovim poslom koliko mi to zdravlje i godine dozvoljavaju. Pevaću dok me zdravlje služi - rekao je Željko Samardžić.

Foto: TV Pink Printscreen

Željko Samardžić boravio je u Crnoj Gori kada se pre nekoliko dana dogodio zemljotres. On na obalama bokokotorskog zaliva ima kuću, a tada je bio sa svojom suprugom.

Moram vam reći da sam sinoć došao u Beograd, a jutros me u deset do četiri probudio zemljotres. Moja Maja i ja smo ustali, bili smo prestravljeni, ali nismo bili jedini. Zaista je treslo. Ne pamtim da smo se tako prepali - pričao je Samardžić.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku možete pogledati i ceo prilog iz emisije "Premijera" koja se emituje svakog radnog dana na programu TV Pink nakon jutarnjeg programa "Novo jutro".

Autor: Pink.rs

#Željko Samardžić

'