AKTUELNO

Pala priznanja na samom početku emisije.

Kod voditeljke Sanje Marinković ove subote u emisiji "Magazin IN" gostovale su pevačice Ana Sević, Zlata Petrović i Marina Visković, glumica Nada Blam i aktuelna učesnica "Zadruge 3" Iva Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Tema emisije "Magazin IN" bila je - da li su danas „glupače“ one žene koje nisu na vreme naučile da sebe ne zamaraju neverstvima svojih muževa ili partnera, pa su gošće odmah na početku emisije iznele svoje stavove.

Ja sam 'kontrolfrik', mislim da je to više nego jasno da sam ja ta glupa žena koja se bavi stvarima koje muž radi. Po toj teoriji... - rekla je Ana Sević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja volim te starije i zrelije muškarce. Ako je osoba zrela i puna samopuzdanja, nema potrebe da vara svoju ženu. Ja nikada nisam imala takva iskustva i nadam se da neću imati - izjavila je Iva Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram reći... Ja sam nekada u jednom trenutku bila nečija ljubavnica. Sećam se toga da sam razmišljala kako je drugoj strani, a onda sam zaključila da druga strana ne zna to, nema pojma o tome, i da treba to da zna, da ga dovoljno voli. Toliko sam se branila od neverstva. To je jedan trenutak bio u životu... Onda sam razmišljala, da sam videla da ta žena to oseća, ja bih se sklonila. Da sam videla da je jednom pozvala, da je pokazala ljubomoru... Ja bih se odmah sklonila, ali nije - priznala je Nada Blam.

Autor: S.K.

#Magazin In

'