AKTUELNO

Operacija je protekla u najboljem redu, nakon čega je uzorak poslat na biopsiju koja je potvrdila da je sve okej - objasnio je Drljača.

Pevač Bora Drljača (78) danas je, kako je Pink.rs prvi pisao, izašao iz bolnice nakon što je pre dve nedelje operisao tumor na debelom crevu. Drljača se trenutno oporavlja u svom domu, a on je sada otkrio kako je protekla operacija, kao i kako se trenutno oseća.

- Danas sam izašao iz bolnice i osećam se odlično. Sve je prošlo kako treba, biopsija je pokazala da je samo polip i još nešto benigno. Bitno je da su dobre vesti - rekao je Bora kom su na rutinskom pregledu otkrili, kako je rekao, nešto sumnjivo na debelom crevu.

Foto: Čitalac Pink.rs

- Ja sam sam otišao na svoju inicijativu, tako svake godine, u proleće i jesen vadim kriv i kontrolišem svoje zdravlje. Između ostalog, to sam uradio pre 20-tak dana i pošto su tu bili i doktori koji rade na skeneru želeo sam i to da uradim i odatle je sve počelo. Skener je pokazao da postoji nešto na debelom crevu, onda sam otišao na dalja ispitivanja. Tada je utvrđeno da imam polip i još nešto sumnjivo zbog čega je bila potrebna operacija. Normalno, operacija je protekla u najboljem redu, nakon čega je uzorak poslat na biopsiju koja je potvrdila da je sve okej - objasnio je Drljača.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Dok je bio u bolnici, pevač je dobijao poruke kako od poznatih, tako i od njemu nepoznatih ljudi, sa jednom željom - da se što pre oporavi.

- Meni je samo drago da se narod toliko interesovao za moje zdravlje. Iz svih krajeva sveta, gde žive naši ljudi, stizale su mi poruke da se što pre oporavim i da ćemo uskoro opet pevati zajedno - zaključio je Drljača.

Autor: Pink.rs

#Bora Drljača

'