AKTUELNO

Sve detalje najglamuroznije svadbe otkriva najgledanija emisija o poznatima.

Ovonedeljna emisija vaše omiljene emisije o poznatima “Premijera – Vikend specijal” razlikovaće se od svih dosadašnjih emisija, jer je posvećena događaju koji mnogi nazivaju venčanjem decenije – svadbi Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić.

Do sada je jedno od najvećih venčanja bilo upravo ono koje se desilo u februaru 1995. godine – svadba Željka Ražnatovića Arkana i Svetlane Cece, tada Veličković.

Foto: Printscreen Instagram

Sada, 24 godine kasnije, njihov naslednik izgovoriće sudbonosno “da” verenici koja je u drugom mesecu trudnoće. U istom danu, 24. novembra, biće održano crkveno i građansko venčanje – u Hramu Svetog Save i jednom prestižnom beogradskom hotelu.

Tijana Prica i Ognjen Nestorović iz studija uživo samo na TV Pink prate ovaj događaj i sumiraju ono najbitnije što se tog dana bude dešavalo – kako su tekle pripreme, ko je od poznatih došao na veselje, kako izgleda Bogdana, kako Veljko, a kako su se za ovu priliku obukle Ceca i Anastasija Ražnatović.

Foto: Pink.rs

Kroz zanimljive priloge prisetićete se kako su se Bogdana i Veljko upoznali, kako je proteklo njihovo zabavljanje i sva zajednička pojavljivanja na događajima.

Jedna ekipa biće u Titelu, Bogdaninom rodnom mestu, u koje će Veljko doći u nedelju da ispoštuje sve običaje i tradicionalno kupi mladu.

Foto: Instagram.com/bojana_rodic, Pink.rs

Druga ekipa izveštavaće vas sa crvenog venčanja iz Hrama Svetog Save, kada mladenci budu stigli, a da ništa ne promakne, potrudiće se i treća ekipa koja će ih sačekati u hotelu u kom će se održati svadbeno veselje i građansko venčanje.

TV Pink i emisija ''Premijera - Vikend specijal'' obaraju sve rekorde gledanosti, a ružičasta televizija je u ovom trenutku ubedljivo najgledanija sa 23.7% udela u gledanosti.

Foto: Pink.rs

Ne propustite sve detalje, prema mišljenju mnogih, svadbe decenije, u najgledanijoj emisiji o poznatima “Premijera – Vikend specijal” uživo na TV Pink.

Autor: M.Đ.

#Anastasija Ražnatović

#Bogdana Rodić

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#Veljko Ražnatović

#emisija

'