AKTUELNO

Mlada talentovana pevačica, koja je svoj široki spektar talenata razvila i publici predstavila u "Pinkovim zvezdicama", ove godine predstavlja Srbiju na Dečjoj pesmi Evrovizije u Poljskoj.

U nedelju 24. novembra biće održana ovogodišnja Dečja pesma Evrovizije na kojoj će Srbiju predstavljati Pinkova zvezdica Darija Daka Vračević s pesmom "Podigni glas", koja je već oduševila evrovizijsku publiku i muzičke znalce širom Evrope. Darija je pre dva dana imala prvu probu na sceni, gde je sve impresionirala snažnim vokalom, odličnom interpretacijom, ali i 3D scenskim efektima kojima će biti upotpunjen njen nastup.

Foto: Printscreen YouTube/ Junior Eurovision Song Contest

Pogledajte delić atmosfere s probe:

Inače, večeras u 20 sati na sajtu www.jesc.tv počinje glasanje i trajaće do nedelje u 16 sati, kada će zvanično početi Dečja pesma Evrovizije. Nakon što svi izvođači završe nastup, linije će biti otvorene još 15 minuta.

Za našu predstavnicu Dariju Vračević možete glasati od večeras na web sajtu www.jesc.tv , potpuno besplatno! Darijin redni broj je 19, a svi glasači moraju glasati za minimum tri države, a najviše za pet.

Autor: D.T.

#Darija Vračević

#Dečja pesma Evrovizije

#Pinkove zvezde

'