AKTUELNO

Ovo niko nije ni mogao da pretpostavi!

Zadrugarka Jelena Pešić iznenadila je širu javnost, ali i svoje cimere u Beloj kući nakon što je imala žestoku svađu sa Ivanom Šopić, a svi su svedočili teškim rečima koje su pale između njih dve.

Mnogo polemisalo o njenom odnosu sa bivšim dečkom Stefanom Karićem, Filipom Đukićem, ali i prisnosti s Vladimirom Tomovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznato je da je Šopićeva od samog početka Zadruge 3 bila Jelenina bliska drugarica, pa je tako sigurna u sebe izjavila da je ona zaljubljena u Vladimira, ali da to pokušava da sakrije od javnosti.

Kako bismo saznali zbog čega zadrugari sve više sumnjaju u Jeleninu iskrenost, mi smo kontaktirali njenu najbolju drugaricu Tanu koja nam je iskreno priznala zbog čega smatra da se o Jeleni stiče takav utisak, kao i zbog čega mnogi misle da potajno krije emocije prema Kariću.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Pa, ljudi misle da je neiskrena zato što je verovatno ne poznaju dovoljno. Što se tiče nje i Stefana, mislim da ona apsolutno nema emocije prema njemu, ne zanima je on. Ne vidim ništa loše u tome što su pričali o svom odnosu, sve je to bila šala. Nisu oni bili zajedno ne znam koliko, niti je to bila neka ljubav.

Tana nije bila ponosna zbog Jelenine svađe sa Ivanom, ali je morala da naglasi zbog čega nema mesta sumnjama da je Pešićeva zaljubljena u Vladimira, a evo i zašto.

Foto: TV Pink Printscreen

Ružno je to što su se svađale pred svima, znam i da su pale teške reči. Možda je Ivana to prokomentarisala i iznela svoje mišljenje o tome, a Jelenu je povredilo, jer su od početka bile bliske u kući. Ja sam njena drugarica i znam da Jelena nema problem da kaže u oči šta ima, nikada nije imala takve rasprave ili da je nekog vređala na taj način. Vladimir apsolutno nema šanse kod nje, zato što on nije njen tip muškarca. Ne sviđa joj se, zato što je od početka flertovao sa svim muškarcima, Jelena zahteva pažnju, muškarac mora mnogo da se potrudi oko nje da bi ostvario neki blizak odnos.

Kako su pojedini došli do zaključka da je Stefanovo ponašanje prema Ivi Grgurić bilo hladnokrvno i bez emocija, upitali smo Tanu da li je slično ophođenje imao i prema Jeleni dok su bili zajedno. Međutim, ona ni približno nije mogla da ih uporedi.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Stefan i Iva su mi simpatični, mnogi kometnarišu da je to zbog rijalitija, ali ja tako ne mislim. Ne bih mogla njegovo ponašanje sa njom da uporedim kao i kada je bio sa Jelenom, opet kažem, nisu oni bili nešto esktremno zajedno.

Autor: K.R.

#Jelena Pešić

'