AKTUELNO

Nije mogao da dođe sebi kad je čuo tragične vesti.

Supruga crnogorskog fudbalera Ilije Spasojevića, blogerka Lelhy Spasojević preminula je nakon kratke i teške bolesti u jednoj bolnici u Indoneziji. Tužnu vest je na društvenim mrežama između ostalih podelio i crnogorski pevač Danijel Alibabić, kum njenog udovca.

View this post on Instagram

Ne volim da dijelim svoje emocije sa drugim ljudima niti da ih opterecujem istim, ali ti zasluzujes da napisem sve sto osjecam sada. A osjecam neizmjernu tugu sto si otisla, puna zivota i ljubavi prema mom kumu i kumicima. Osjecam bijes jer ako je postojao savrsen i skladan par onda ste to bili ti i moj kum, par koji dise kao jedno i zivi za osmjeh ovog drugog. Osjecam brigu jer mojim malim pilicima nece moci da se objasni zasto njihove mame vise nema. Mame koja nije imala dadilje, pomocnice... Mame koja je bdila nad njima, kuvala za njih, disala za njih. Postoje te neke sudbine sa kojim ne mogu i ne zelim da se pomirim. Ti si unijela radost i dala vise od zivota mom kumu-bratu. Dao bih svoj samo da im ne skidamo osmijeh sa lica. Tesko je. Obecavam ti da cu zauvjek biti uz njih, putuj mirno i cekaj nas. Ponovo cemo biti svi na okupu 🙏🏼 Hvala ti! Pocivaj u miru kumo moja voljena 🖤 Lelhy Spasojevic 🖤

A post shared by Danijel Alibabić (@danijel_alibabic) on

- Osećam neizmernu tugu što si otišla, puna života i ljubavi prema mom kumu i kumićima. Osećam bes jer ako je postojao savršen i skladan par onda ste to bili ti i moj kum, par koji diše kao jedno i živi za osmeh ovog drugog. Osećam brigu jer mojim malim pilićima neće moći da se objasni zašto njihove mame više nema. Mame koja nije imala dadilje, pomoćnice... Mame koja je bdila nad njima, kuvala za njih, disala za njih. Postoje te neke sudbine sa kojim ne mogu i ne želim da se pomirim - između ostalog je napisao Danijel uz sliku preminule blogerke.

Inače, 32-godišnji Ilija je reprezentativac Indonezije od 2011. godine i nosi dres Balija, gde je i upoznao suprugu s kojom je u braku dobio dvoje dece, sina Dragana i ćerku Irinu.

View this post on Instagram

Volim te 💋

A post shared by Lelhy Spasojević (@lelhyspaso) on

Autor: Pink.rs

#Danijel Alibabić

#Ilija Spasojević

#Lelhy Spasojević

'