AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Zadrugar koji je prethodne nedelje zvanično i zauvek napustio takmičenje je novinar Ivan Gajić, a on je tim povodom imao mogućnost da donese odluku o tome koga će postaviti za ovonedeljnog vođu.

Filip Reljić, kao njegov dobar prijatelj bio je jedan od njih, a voditelj Milan Milošević je tim povodom stigao u Belu kuću kako bi emisija ,,Izbor potrčka'' mogla da počne.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je priznao da je odavno znao koga bi imao u vidu kad su potrčci u pitanju, a svi su bili iznenađeni zbog poteza koji je napravio.

Imao sam viziju šta ću uraditi ako budem vođa. Ovde postoji jedna priča koja me jako interesuje. Potrčci za ovu nedelju su Miljana i Zola. Ova priča me jako interesuje, jer sam sa Zolom imao razgovor. On mi je rekao neke svoje stavove, Miljana isto, tako da me jako zanima šta će se desiti za nedelju dana u njihovoj priči - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, odgovara mi da vidimo šta će se izdešavati. Imamo neki dogovor, jednostavno... Što se tiče veze, vidim da nećemo moći da funkcionišemo u vezi. Ali, imamo dogovor da budemo jedno uz drugo, prijaće nam ova nedelja da rešimo još neke stvari. Tako da, čućeš njeno mišljenje - rekao je Zola.

Međutim, nakon što je otkrio sa kim će deliti krevet u hotelu i uživati u svim čarima vođstva, svima je bilo jasno zbog čega je Reljić imao sukob sa Vladimirom Tomovićem.

Omiljena ličnost mi je Ivana Krunić - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad mi je sve jasno! - rekao je Vladimir.
Filip gaji drugarske emocije prema meni, on je meni najbolji prijatelj ovde. Očekivala sam to i naravno da ću spavati sa njim u hotelu - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Vladimir reagovao kad je saznao za ovo, pogledajte detaljno u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'