AKTUELNO

Očekuje vas veoma zanimljiva epizoda na samom početku nedelje.

U novoj, 31. epizodi serije koja je osvojila čitav region "Crveni mesec", koja će se emitovati večeras od 21 čas na televiziji Pink, dogodiće se veliki raspleti i suočavanja. Teodora je definitivno odlučila da otkaže venčanje sa Nikolom, što veoma odlučno saopštava svojim roditeljima.

Foto: TV Pink Printscreen

Valjda se ja prva pitam nešto o tome. Neću da se udam za Nikolu! Zapravo, neću da se udam uopšte - vikala je Teodora u domu Ružičića.

Za to vreme prestolonaslednik Aleksandar okupio je oficire, na čelu sa Apisom, kako bi im očitao lekciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Istraga je krenula kada smo saznali da austrougari poseduju informacije sa sastanka vrhovne komande. To znači da vojska istražuje svoju vrhovnu komandu. Tu vi i vaše kolege ne vidite ništa čudno, je l'?- pitao je prestolonaslednik oficire.

Marijin ljubavnik, Pavle Dimitrović, šalje kurira da prenese depešu Nikoli Pašiću, a šta se krije u misterioznom pismu, saznaćemo u nekoj od narednih epizoda.

Foto: TV Pink Printscreen

Petar Ružičić naljutio se na prijateljicu svoje sestre Nadeždu, pa ju je sačekao na ulici i zapretio joj.

Slušaj me sad dobro Nadežda, dosta mi je tvog prenemaganja. Ako mi odmah ne kažeš sve što znaš, ovog trenutka idemo kod tvog verenika, pa ću oboje da vas šamaram nasred ulice - govorio je Petar Nadeži.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodorina majka Vera ne može da se smiri otkako je saznala da je njena ćerka prevarila svog verenika i izgubila devičanstvo sa fotografom Samsonom Černovim, pa će se večeras konačno suočiti sa njim, oči u oči.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan, gospodine, ja sam Vera Ružičić, Teodorina majka - rekla je Vera kada joj je fotograf otvorio vrata svog doma.

Foto: TV Pink Printscreen

Još mnogo uzbuđenja očekuje vas u večerašnjoj 31. epizodi "Crvenog meseca", zato budite uz televiziju Pink i pratite seriju koja je osvojila čitav region.

Autor: R.L.

#Crveni mesec

'