AKTUELNO

Opravdao sinovljeve postupke!

Marko Ilić (42), sin pevača Miroslava Ilića, napravio je, navodno, haos u zgradi u kojoj stanuje na Novom Beogradu, u noći između petka i subote, da bi potom kada su došli policajci zatvorio u stan i počeo da ih vređa.

Foto: Andrej Nihil

Kako se navodi, iz Ilićevog stana je dopirala buka, zbog čega su uznemirene komšije pozvale policiju. Međutim, on se tu nije zaustavio već je izašao iz stana i nastavio, navodno, da pravi haos.

- On je izašao u hodnik, došao do ulaznih vrata jednog komšije i počeo je da lupa na vrata njegovog stana - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Kada je policija izašla na teren po prijavi i ušla u zgradu, Ilić se, navodno, zatvorio u stan i nije hteo da im otvori.

- Ilić se tada vratio nazad u stan i zatvorio se. On nije hteo da otvori policajcima, već ih je umesto toga vređao kroz zatvorena vrata - kaže izvor upućen u slučaj.

Bila je u pitanju preglasna muzika, ali je Marko sve regulisao nakon što je policija došla. Nije tačno da im nije otvarao vrata, već je izašao ispred stana i to su sve sredili, objasnio je da neće ponovo praviti buku. Komšije su zvale policiju i nije bilo ništa dramatično, samo prosto buka od muzike - tvrdi Miroslav Ilić

Foto: Andrej Nihil

Autor: Pink.rs

#Miroslav Ilić

'