AKTUELNO

Pevačica tvrdi da njen posao zahteva i glumu.

Pevačica Ana Kokić nedavno je stavila tačku na svoj brak sa vaterpolistom Nikolom Rađenom, ali je sada taj težak period iza nje. Ona se vratila svom poslu, te redovno nastupa, a njene odevne kombinacije su i te kako komentarisane.

Ona je sada za emisiju "Premijera" otkrila kako njene ćerke reaguju na njene pojedine stajlinge.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao kombinacija... Ovo je scenska garderoba, to je valjda dozvoljeno, igranje, eksperimentisanje. Ćerke se ne mešaju, ali se desilo par puta da imam dekolte, a one dođu i zakopčaju mi rajsferšlus i kažu: "E sad možeš da ideš", tako da treba nekad i decu poslušati - rekla je pevačica.

Ana je navela da njen posao zahteva i glumu, te je istakla da je mnogo puta morala na bini da zablista nasmejana iako joj nije bilo do smeha.

Foto: TV Pink Printscreen

Naš posao zahteva i glumu, mi stalno glumimo na sceni, u spotovima, na nastupima, desi se da dođem da pevam, a ceo svet mi se ruši ili nisam raspoložena, ili se desilo nešto što me pogodilo, ali jednostavno na bini sam nasmejana, raspoložena i vesela, tako da je to na neki način gluma, naučimo to vremenom - navela je Kokićeva.

U medijima se nagađalo da Ana ima novog partnera i da je ponovo emotivno ispunjena, a ona je sada otkrila šta je od toga istina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa, rekla sam da taj dečko ne postoji. Taj naslov su izvukli, ništa nisam rekla - zaključila je pevačica.

Autor: R.L.

#Ana Kokić

#Premijera

'